Publicitat
Barcelonès · 21 de Desembre de 2008. 21:59h.

La JNC culpa Hereu dels avets de Mayol

Les joventuts de CDC denuncien els 214.000 euros que han costat

La JNC culpa Hereu dels avets de Mayol

Els avets de la polèmica

Membres de la Joventut Nacionalista de Catalunya han denunciat els avets artificials que l’Ajuntament ha instal·lat a la capital catalana en motiu de les festes de Nadal. “Cal que els barcelonins vegin quin tipus de gestió du a terme l’alcalde”, ha declarat Jordi Cabrafiga, president de la JNC de Barcelona; “els avets sostenibles han estat un autèntic fracàs i els diners que han costat, milers d’euros malgastats. No són més que un ridícul intent de l’alcalde de mostrar-se progre, però l’únic que ha aconseguit ha estat que els ciutadans s’adonin de com gestiona els seus impostos en una època en què hi ha coses molt més important en què invertir-los”.

Els joves  s’han desplaçat fins a tres dels sis avets repartits pels punts neuràlgics de la ciutat, els de Santa Caterina, els Jardinets de Gràcia i la plaça Francesc Macià. Allà han posat un avet autèntic comprat a Santa Llúcia amb un cartell on s’hi llegia “avet natural, X€”. Al costat de l’avet muntat per l’Ajuntament, hi han desplegat un altre cartell on hi deia “Avet ecològic i d’esquerres de debò, 35.000€”. Finalment, en un tercer cartell s’hi podia veure “Que l’alcalde Hereu “despilfarri” 214.000 euros en època de crisi... no té perdó!”.

Paral·lelament, els membres de la JNC que han pres part en l’acte han repartit 1.000 fulletons on s’explicava per què els avets sostenibles han estat una aposta tan poc encertada i on queden reflectides les ganes de canvi dels ciutadans de Barcelona. També hi apareix representat un xec de 35.000 € signat per l’alcalde Hereu. “Amb aquesta jugada, sembla que a l’alcalde Hereu li sobrin els diners”, ha explicat Cabrafiga. “Gastar-se aquesta animalada de diners en això en època de crisi és una autèntica burla als barcelonins i una falta de respecte.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 , , 15/02/2011 - 23:38

#2 Josep Mª, Terrassa, 22/12/2008 - 10:35

Es que l'Ajuntament de Puigcerdà ja no els regala l'avet com feia anys enrera?
Els deu fer vergonya fer regals al enemics de Catalunya com els sociates amb el comportament de llepaculs del PSOE com han demostrat.

#1 Laura, Barcelona, 21/12/2008 - 23:07

Trias alcalde, aquest govern fa pena !