Publicitat
Barcelonès · 12 de Maig de 2010. 12:29h.

La JNC demana "joc net" amb la Diagonal

Reparteixen 6.000 targetons per reivindicat la informació de l'opció C

La JNC demana "joc net" amb la Diagonal

Els targetons de la JNC, a les motos de la Diagonal

La JNC de Barcelona ha engegat una campanya informativa per reivindicar la informació sobre l’opció C en igualtat de condicions que les altres dues opcions i per reclamar "joc net" en la consulta. “L’experiència d’aquest primer dia de votacions”, segons la JNC de Barcelona, “ha fet evident la tergiversació que hi ha en la informació sobre les tres opcions que s’ofereixen en el procés de participació”.

És per aquest motiu que la JNC de Barcelona ha fet una repartida de més de 6.000 díptics informatius per tota la Diagonal. Al díptic es fa una explicació detallada de què comporta l’opció C, que expressa un registre d’opinions molt més ampli que el que hi vol llegir l’alcalde de la ciutat, Jordi Hereu.

“Hereu va declarar dilluns que per a ell l’opció C vol dir que no es toca la Diagonal”, però segons la JNC de Barcelona, “realment l’opció C és també la d’aquells que estan a favor de la reforma, però creuen que ha d’anar acompanyada de mesures relacionades amb una bona canalització del trànsit que deixarà de circular per l’avinguda o una reforma important de la xarxa de transport públic en superfície”.

Al díptic, a més de desenvolupar amb claredat el significat de l’opció C, "s’aporten altres informacions sobre les opcions A i B que no apareixen a la publicitat feta pel consistori, com ara el cost de vora 220 milions d’euros que hauran de sufragar les arques municipals, la durada de les obres, que serà de com a mínim tres anys, la impossibilitat d’utilitzar una L9 que encara no estarà acabada i que se suposa que ha de suplir els canvis circulatoris provocats per la reforma o la manca total de lloc per aparcar els milers de motos que diàriament estan aparcades a la Diagonal".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Matilde, Barcelona, 13/05/2010 - 10:11

Por favor no confundamos más a la ciudadania,la opción C" es dejarla como está.Ese dinero que lo guarden en una hucha,vienen tiempos muy dificiles.Culpables los políticos,alcaldes ect....se gastan nuestros dineros de una forma tan irresponsable.