Publicitat
Gironès · 9 d'Abril de 2010. 11:09h.

La mala qualitat de les obres públiques

La CUP denuncia el mal estat de les llambordes al cap d'un any

La mala qualitat de les obres públiques

Imatge de les llambordes denunciades

La CUP recull les queixes i recorda que aquest tram de carrer va ser renovat fa menys d'un any. Veïns de zona propera a la Casa de Cultura es queixen de que la cruïlla entre la plaça de l'Hospital i el carrer Doctor Gaspar Casal "té moltes llambordes completament desenganxades i alguna ja ha desaparegut".  "Això fa que sigui perillós pels vianants", lamenten.

En aquest sentit, recorden que "aquest tram de carrer, que també s'utilitza com a pas de vianants, va ser renovat fa menys d'un any, concidint amb les obres del Plan E, promogut pel govern espanyol. Per tot això, la CUP de Girona demana "que l'ajuntament exigeixi responsabilitats a l'empresa adjudicatària de l'obra i que s'hi posi solució el més aviat possible".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joan Tinutils, Barcelona, 09/04/2010 - 20:21

Cruïlla Santa Rosalia amb Castellbisbal, no fa ni 4 mesos i ja han tingut que arreglar part dels nayps d'una obra que va durar 6 mesos.
Costos sobredimensionat, així com els que estan al caqrrec d'aquestes despeses

#6 Luis Segarra, Barcelona, 09/04/2010 - 17:46

En el Turó de la Peira (Bcn) lo mismo, es como ir pisando huevos. En eso despilfarra el dinero Hereu, en obras inutiles y mal hechas.

#5 Kropotkin, Vic, 09/04/2010 - 16:16

Hay que tener en cuenta que de esto viven muchos intermediarios que tienen todo el derecho del mundo a chupar del pastel y poder cambiarse de Mercedes cada año. Ya está bien de quejarse de la libre empresa...

#4 Maite, Igualada, 09/04/2010 - 12:55

Aixo no passa solsament a qui, a Igualada tambe passa el mateix, i avegades ho han tingut que pagar els veins ia al cap d'un temps ja esta tot fet malbe.

#3 Helena, Girona, 09/04/2010 - 12:12

Això és un escandol, i no és la única obra on passa això! Els del tripartit de Girona no tenen vergonya!