Publicitat
Barcelonès · 26 de Setembre de 2010. 17:21h.

La Mercè més sobiranista

Barcelona Decideix fa campanya per la consulta del 10-A

La Mercè més sobiranista

Una pancarta sobiranista a la Plaça Sant Jaume

El pregó sobiranitsa de la Mercè del poeta i catedràtic Joan Margarit, davant l'astorament de les màximes autoritats municipals, ha fet que l'escritpor hagi rebut felicitacions des de sectors independentistes. Ciutat Vella Decideix ha expressat, per exemple, en un comunicat "la valentia de Margarit que ha sabut connectar amb un sentiment creixent del nostre poble".

La coordinadora de Barcelona Decideix, que ha convocat la consulta pel 10 d'abril, ha fet també acte de presència als carrers cèntrics de la Ciutat, repartint informació en diversos punts, incorporant nous voluntaris, penjant pancartes com la de la foto a la Plaça Sant Jaume i fomentant la participació en la Consulta del proper 10-A.

Barcelona Decideix ha organitzat un desplegament informatiu i publicitari durant les festes de la Mercè. Divendres, el dia de la patrona, les cinc colles castelleres barcelonines (Sants, Barcelona, Gràcia, Sagrada Família i poble Sec), formades en pilars de quatre, van desplegar banderoles de Barcelona Decideix a la Plaça de la Mercè.

A la Plaça Sant Jaume, a l’actuació castellera de divendres es va penjar una pancarta gegant d’un edifici a la banda sud de la mateixa plaça. Diumenge, durant l’actuació de les colles convidades (Terrassa i Vilafranca, a més de Barcelona), es va tornar a despenjar la pancarta gegant, que va ser aclamada pel públic. Dissabte, una altra pancarta gegant es va penjar al pas del Correfoc, entre els aplaudiments i l’acollida festiva de diables i participants.

Paradeta de BCN Decideix

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pere Prats, Sants, 27/09/2010 - 17:11

El titular està malament, seria una Mercè més democrata, ja que en cap cas es va fer campanya pel SI, es va fer campanya per que la gent voti (SI, NO, Blanc), si Barcelona és sobiranista es sabrà quan es realitzi el recompte.

#7 Jordi, BCN, 27/09/2010 - 08:04

Jo no sé, si sentiu el mateix que els demés. Patetic.

#6 kim, hospitalet, 27/09/2010 - 00:12

Luciano (Cornella) ; afortunadament cada cop sou menys.

#5 Luciano, Cornella, 26/09/2010 - 19:03

Y eso que Hereu dijo en la fiesta de la rosa en Gava que tanto Barna como Cat eran parte de España!!!
Eso si, delante de los castellanos que votamos al PSC pensando quew votamos PSOE.
Eso si, nos veremos el 28N y en las municipales.
Fariseos engañacastellanos. Vamos aprendiendo.
Votare C'S!!!

#4 cartanya, bcn, 26/09/2010 - 18:35

expert en voler abonats i desprès, oferir d`aquets espectacles, així com també flamencs (Sara Baras)/ 2007-2008.