Publicitat
Barcelonès · 7 d'Octubre de 2008. 19:35h.

La muralla romana de Barcelona fa pena

CiU denuncia amb fotos l'estat d'abandonament de les restes històriques

La muralla romana de Barcelona fa pena

Imatge de la muralla

El Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament, que presideix Xavier Trias, ha denunciat "la desídia i l’abandó" de diversos trams de la muralla romana de Barcelona. El regidor de Cultura de CiU, Jaume Ciurana, ha criticat el Govern municipal que encapçala Jordi Hereu per “les deficiències en el manteniment, la conservació i millora d’un espai important per la ciutat que ha passat de ser un valor patrimonial i atractiu turístic a un niu d’escombraries”.

"La muralla de la ciutat, no només és important des del punt de vista turístic, sinó també patrimonial, i l'Ajuntament mostra una manca d'interès i respecte absolut pel valor d'aquest indret de la ciutat”, ha explicat Ciurana. “El fet més greu”, ha remarcat, “és que si Barcelona vol optar cada vegada més per un turisme de qualitat, la imatge que projectem al visitant interessat és molt negativa”. “Com volem que els barcelonins i els visitants respectin el patrimoni i els espais públics de la ciutat, si l’Ajuntament és el primer en no fer-ho?”, s’ha preguntat el regidor nacionalista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Maria, Barcelona, 08/10/2008 - 09:22

La muralla fa pena, igual que el govern municipal. Barcelona necessita un canvi!!

#1 Meliq Salau, Reus, 07/10/2008 - 22:31

Això no és res. A BCN cada dia hi ha un desastre ecològic: 3 milions de quilos de brossa orgànica barrejada amb la de rebuig són recollits per a ésser incinerats o abocats.
És l'ecologisme dels que són ecologistes sense ésser ecològics.