Publicitat
Baix Llobregat · 30 de Novembre de 2009. 09:24h.

La polícia local acusa els Mossos de 'penjar-se medalles'

Asseguren que van ser ells qui van detenir l'homicida de Sant Boi

La polícia local acusa els Mossos de 'penjar-se medalles'

Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu

El Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya a Catalunya (SPME), a través del seu coordinador, Pablo Ruiz, ha assegurat que van ser dos agents de la Policia Local de Viladecans i no pas els Mossos els qui van detenir el presumpte autor material del doble crim de Sant Boi, que va morir ahir a la nit.

També manifesta que "van ser els policies locals de Viladecans els qui van donar els primers auxilis al presumpte autor, tenint en compte que tenia una ganivetada al ventre que hores més tard li provocaria la mort".

Ruiz ha dit que els dos agents que van actuar es van exposar a un "greu perill", ja que el presumpte autor del doble crim estava armat i portava prou munició quan el van atendre.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han puntualitzat que, el comunicat escrit no ho esmentava expressament, els portaveus del cos sí que van aclarir verbalment als periodistes que la primera intervenció en el cas havia estat de la Policia Local, a la qual "agraeixen moltíssim" la seva col·laboració.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pau, Cornella, 01/12/2009 - 10:05

No crec que el problema siguin les medalles, si no la falta de comunicació entre cossos policials, tant dificil es fet una trucada i avisar que al municipi del costat ha ocurregut un tiroteig, i si aturen al vehicle i el atropella o dispara. Vaja coordina

#2 adl, vacarisses, 30/11/2009 - 18:33

totalment d'acord amb tu company. Desde el moment que un policia local es forma en l'instiut de seguretat pública sens menysprea, sens mal valora i es dona tot el protagonisme als Mossos. L'extrany és que només sortin de tant en tant aquestes notícies

#1 Joan, Vilanova, 30/11/2009 - 09:56

Jo soc Policia Local de Vilanova y ho puc confirmar els mossos només saben penjarse medalles per coses que no fan.