Publicitat
Barcelonès · 20 de Setembre de 2010. 15:22h.

La resurecció del Paral·lel

Inauguració del nou teatre Arteria Paral·lel

La resurecció del Paral·lel

Cartell de l'obra

El proper dilluns 20 de setembre el teatre Arteria Paral·lel, que "vol contribuir a la recuperació del Paral·lel com a via cultural i teatral de Barcelona", obrirà les portes oficialment amb una 'revetlla' al carrer i l’estrena del nou muntatge Nit de Sant Joan, de la companyia Dagoll Dagom. L’acte, presidit per l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el president del Consell de Direcció de SGAE, Eduardo Bautista, comptarà amb personalitats culturals, socials i polítiques, i "suposarà la posada en marxa d’aquestes instal·lacions i l’inici de la seva primera temporada d’espectacles".
 
A partir de les 21 hores, a la plaça Raquel Meller, just al davant de la façana d’Arteria Paral·lel, una orquestra amenitzarà la benvinguda als convidats. En un acte simbòlic s’obriran per primera vegada les portes del teatre i tot el públic hi accedirà, minuts abans de l’inici de l’espectacle, per donar pas als parlaments institucionals i seguidament a l’estrena de Nit de Sant Joan.
 
Aquest "musical galàctic, que la companyia Dagoll Dagom, amb l’ajuda d’Arteria, ha recuperat després de gairebé 30 anys, suposa un veritable homenatge al gènere de la revista musical, tan propi del Paral·lel barceloní i del mateix Teatre Español".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Daserrout, BCN, 21/09/2010 - 08:37

Jo no penso anar mai a aquest teatre de la SGAE. Ja hem xuclen prou, només faltaria anar al per enriquir-los més. BOICOT al ARTERIA.