Publicitat
Tarragonès · 1 de Setembre de 2010. 18:22h.

La Sindicatura veu "responsabilitat comptable" a Creixell

Creixell deixa d'ingressar 28.000 euros pel cànon de l'aigua

La Sindicatura veu "responsabilitat comptable" a Creixell

L'alcalde de Creixell, Teodoro Fuster, a la dreta, en una imatge d'arxiu. (Foto: intersocat.net)

La Sindicatura de Comptes ha indicat en un informe que l'Ajuntament de Creixell (Tarragonès) "hauria deixat d'ingressar en concepte de cànon (de l'aigua), a conseqüència de la manca d'actualització del seu import d'acord amb la revisió de tarifes produïda durant el període comprès entre el primer trimestre del 2008 i el quart trimestre del 2009, la quantia de 28.564,65 euros".

Segons l'entitat fiscalitzadora, l'actualització de la tarifa "ha de comportar un increment proporcional del cànon", que l'Ajuntament no va reclamar. La Sindicatura de Comptes considera que aquesta circunstància va "en detriment dels recursos públics de l'Ajuntament, per la qual cosa en tant no siguin rescabalats els imports, podria tractar-se d'un fet constitutiu d'indicis de responsabilitat comptable".

La mateixa Sindicatura també qüestiona que el servei fos atorgat a Sorea perquè "va excedir el termini màxim de trenta dies" que marca la normativa, així com la durada de la concessió administrativa que és de vint-i vuit anys, en lloc dels vint-i-cinc anys de màxim, segons la legislació vigent.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat