Publicitat
Baix Llobregat · 9 de Novembre de 2011. 12:25h.

La visita de la discòrdia

L'alcalde Martorell creu que Obiols, Junqueras i Romeva "van ratllar el ridícul"

La visita de la discòrdia

Romeva, Obiols i Junqueras, amb dirigents veïnals, el dia de la visita

L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha retret als eurodiputats Raimon Obiols (PSC), Raül Romeva (ICV) i Oriol Junqueras (ERC) la visita que van fer al municipi per denunciar l'aparcament construït per l'Ajuntament, governat per CiU, en una zona inundable del riu Anoia.

En un article a L'informador de Martorell, l'alcalde ha denunciat que "els il·lustres diputats ni tan sols es van dignar de comunicar a l’Ajuntament la seva visita corporativa al nostre poble" i afegeix que no ho van fer per "la mala consciència, ja que el paper que venien a fer a Martorell, i que ratllava el ridícul, no va ser res més que un intent groller de fer campanya electoral, portats, mal portats, pels seus respectius companys de partit al nostre poble".

En aques sentit, Esteve, "deixant ben clar que ses senyories poden sempre disposar de venir a Martorell o a qualsevol altre part del món," expressa que "quina llàstima!!! Que el senyor Obiols no dediqui els seus esforços a la seva tasca europea amb alguna finalitat més profitosa, o bé a bastir una alternativa sòlida del grup que encapçala de cara el proper congrés del PSC".

"Quina llàstima!!! Que el senyor Junqueras no hagués dedicat el seu preciós temps a fer front a les tasques dels seus molts càrrecs -no havíem quedat que no era bona l’acumulació?- d’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, municipi amb molts problemes, com tots, o a resoldre el batibull del partit del qual és president o a la feina de parlamentari europeu", afegeix.

Finalment, diu que "Quina llàstima!!! Que el senyor Romeva no hagués considerat que hauria estat més oportú d’anar a Brussel·les o a Estrasburg, o potser quedar-se a casa preparant algun dels temes que amb tant d’encert porta al Parlament Europeu".

L'abans i el després de l'aparcament de Martorell

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi Lucas, Martorell, 09/11/2011 - 13:04

No sols varen fer el ridicul. Sabien tots i cadescun d'aquets representans al parlament Europeu que'ls qui els van fe vindre per fer palesa la seba disconformitat amb l'aparcamet son els primers en utilitzar el aparcament pel seu propi us?