Publicitat
Barcelonès · 22 de Juny de 2011. 19:12h.

Laboratori clandestí de cocaïna a Gràcia

Agents dels Mossos d'Esquadra decomissen un quilo de droga de gran puresa

Laboratori clandestí de cocaïna a Gràcia

Una imatge de la droga decomisada pels Mossos

Agents dels Mossos d'Esquadra han desmantellat un laboratori clandestí de cocaïna ocult en un immoble de Gràcia. El seu presumpte responsable, Marton I.L, de 25 anys i nacionalitat veneçolana, ha estat detingut. En l’escorcoll del pis s'han trobat 1.000 grams de cocaïna elaborada en pols de gran puresa, nombrosos estris de precisió i material divers, així com productes químics destinats a la transformació i síntesi de la droga.

Més concretament: tres quilograms de  substància de tall, cinc ampolles d’èter, àcid clorhídric i amoníac, premses, bàscules de precisió, assecadors i envasadores al buit i màscares de protecció respiratòria per poder manipular els productes químics.

Per al procés de transformació de la droga, el detingut comptava amb nombrosos productes químics, anomenats precursors. Un cop obtinguda la cocaïna, aquesta es barrejava amb una altra sèrie de productes també intervinguts per la policia, com ara procaïna HCI (un fort anestèsic local de tipus sintètic), i substàncies de tall.

Un cop elaborada i tallada la substància, la mateixa era premsada i posteriorment empaquetada al buit per al seu emmagatzematge i posterior venda gradual. A partir del volum de cocaïna intervingut, els investigadors estimen en prop de 120.000 euros el benefici que hauria obtingut el detingut per a la seva venda.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat