Publicitat
Barcelonès · 6 de Desembre de 2013. 16:52h.

L'Ajuntament de Barcelona neteja més de 500 persianes de comerços

Quasi la meitat de les actuacions s'efectuen al districte de l'Eixample

L'Ajuntament de Barcelona ha netejat un total de 512 persianes de comerços de la ciutat, de les quals 253 corresponen a establiments de l'Eixample. Aquesta campanya es va iniciar el passat mes de març.

L'objectiu del consistori és millorar la neteja viària de la ciutat. Així, un cop netes les persianes, gràcies a l'actuació dels serveis de neteja de l'Ajuntament, el compromís dels comerciants i propietaris és fer-ne el manteniment posterior.

Aquesta iniciativa s'ha dut a terme, com a prova pilot, a les zones comercials de Sagrada Família, Gaudí (Eixample), Rambles (Ciutat Vella), carrer de Sants (Sants-Montjuïc) i carrer Astúries (Gràcia).

El regidor del districte, Gerard Ardanuy, ha explicat que "en un primer moment, només estava previst desenvolupar la campanya a l’eix comercial de Sagrada Família però, tenint en compte l’alt grau de demanda i satisfacció dels eixos, des del districte es va treballar per incloure també CorEixample i Sant Antoni Centre Comercial", que també s'han sumat a la iniciativa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat