Publicitat
Vallès Occidental · 20 de Setembre de 2010. 17:35h.

L'Ajuntament de Castellar admet publicitat d'un bordell

ICV troba que "contribueix a l'explotació sexual de la dona"

L'Ajuntament de Castellar admet publicitat d'un bordell

Foto d'un dels anuncis del burdell publicitat als plafons municipals

El grup municipal d'ICV a l'Ajuntament de Castellar del Vallès ha denunciat la "permissibilitat" del consistori al permetre l'anunci d'un burdell. Segons els ecosocialistes, aquesta publicitat estàtica a la via pública "contribueixi a l'explotació sexual de la dona".

Aquest burdell de Sabadell esponsoritza les minideixalleries urbanes de Castellar del Vallès, a través de la publicitat instal·lada a cinc plafons ubicats al carrer. Per a la responsable d’ICV  Eva Clariana, aquesta no deixa de ser "la cara hipòcrita del PSC de Castellar  respecte a les polítiques d’igualtat, ja que es vanaglorien de realitzar campanyes en contra de l’explotació sexual de la dona, així com politiques d’igualtat i d’altra banda permeten la inclusió d’aquest tipus d’anuncis a la via pública".

Els ecosocialistes han recordat que una administració com la local que "es proclama defensora dels drets humans pugui deixar publicitar a la via pública a través de les seves mini deixalleries urbanes aquest tipus d’anuncis , ja que amb aquest fet la corporació rep un benefici indirecte arran  dels ingressos que obté d’acord amb les ordenances fiscals vigents, per part de l’empresa que explota aquest servei".

Clariana ha assegurat que l'Ajuntament de Castellar incompleix la Llei d'Igualtat "en els seus articles 11, 12, 13 i 14", perquè l'Administració, en aquest cas la municipal, ha «d'adoptar les mesures que procedeixin per assegurar un tractament de la dona conforme amb els principis i valors constitucionals».

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 manel, castellar, 21/09/2010 - 22:57

que fort avui es dia 21 i encara hi són a la via pública, quins collons!!!!

#12 enric, rubi, 21/09/2010 - 21:23

sra. Aido truqui a Castellar si us plau, no faci perdre més vots als socialistes

#11 David, Cornellà, 21/09/2010 - 17:52

I el de Barcelona a la plaça de Sants cantonada Joan Güell, cantó l'Hospitalet, té un rètol enorme on s'hi anuncia un puticlu del carrer Arizala des de fa un parell de setmanes que ho vaig veure.

#10 Castellarenc, Castellar Dani Pedrosa, 331 altitud, 21/09/2010 - 15:23

No hi ha dubte des que se'n va anar lo gran batlle Lluis M Corominas la cosa ha degenerat molt al abans molt catalnísim poble i vila de Castellar del Vallès, la Fonda del Pi, el Sant Jaume, la Rabassada, la Plaça Major destruïdes. Ni identitat ni res. El bosc a l'entada del municipi trinxat.

#9 montserrat, sant llorenç, 21/09/2010 - 14:24

avui he passat per castellar i encara hi són.... quina vergona !!!! que fa aquest ajuntament al respecte?