Publicitat
Baix Llobregat · 28 d'Octubre de 2011. 21:06h.

L'Ajuntament de Martorell acusa PSC, ICV i ERC d'oportunisme electoral

"Aprofiten la proximitat d’unes eleccions per denunciar la rehabilitació de l’espai de sota el Pont d’Anoia”

L'Ajuntament de Martorell acusa PSC, ICV i ERC d'oportunisme electoral

Una imatge del Pont d'Anoia, rehabilitat

L'Ajuntament de Martorell ha defensat l'actuació municipal en la construcció d'un aparcament en una zona inundable del riu Anoia, després que eurodiputats del PSC, ICV i ERC les qüestionessin les obres.

Segons el primer tinent d'alcalde, Xavier Fonollosa, aquests tres partits "aprofiten la proximitat d’unes eleccions per denunciar la rehabilitació de l’espai de sota el Pont d’Anoia”. El regidor convergent ha admès que l'equipament és "inundable", però ha defensat que "està senyalitzat. És una zona perfectament delimitada i quan hi ha risc de possibles increments del volum de l’aigua del riu, la Policia Local fa retirar els vehicles que s’hi troben estacionats”, ha remarcat.

“Nosaltres sempre hem dit el mateix: que amb aquesta obra hem recuperat per a Martorell un espai que estava degradat. En la rehabilitació hem condicionat un aparcament que ja existia, hem refet els baixos del Pont d’Anoia. L’obra ha permès endreçar l’espai i incrementar-ne l’ús per part dels ciutadans”.

Segons el consistori de Martorell, "ells apel·len a la directiva marc de l’aigua quan no té res a veure amb l’actuació que s’ha fet des de l’Ajuntament. A més, l’obra feta també compleix els requisits del Pla General d’Ordenació Urbana de Martorell i compta amb l’aprovació dels tècnics municipals i els tècnics de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)”.

“Defensem la legalitat d’aquestes obres i tenim el vist-i-plau de l’ACA, que és l’organisme que autoritza aquestes actuacions, no pas el Parlament Europeu. Ara aprofiten la proximitat d’unes eleccions per parlar d’aquestes obres que fa dos anys que es van executar i de les quals en gaudeixen els ciutadans”, ha afegit Fonollosa.

El pont, abans de l'actuació municipal

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Martorellenc, Marto-hell, 07/11/2011 - 10:44

Com sempre en Fono té raó. Ja fa 3 anys que està fet i ara surten amb això?... electoralistes morts de ràbia. No poden soportar que CiU hagi deixat el poble chapeau mentre ells van estar 4 anys fent xapuces