Publicitat
Baix Empordà · 7 de Maig de 2012. 20:00h.

L’Ajuntament de Palamós contracta la germana de l'alcaldessa

Solidaritat denuncia "irregularitats" en la seva contractació

L’Ajuntament de Palamós contracta la germana de l'alcaldessa

L’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, en una foto d\'arxiu

L’Ajuntament de Palamós va contractar el passat 3 d’abril la germana de l’alcaldessa, Teresa Ferrés (PSC), per fer tasques d’auxiliar d’administració general a l’àrea municipal de Serveis Econòmics, segons ha informat Diari de Girona. La nova treballadora municipal ha estat contractada amb caràcter interí atès que ocupa una plaça que està vacant i substitueix una altra treballadora, també interina, que ha accedit a un lloc de feina en un altre ajuntament de la comarca.

Solidaritat Catalana per la Independència de les comarques de Girona veu "irregularitats" en la contractació i considera que "el fet que el contracte s’hagi fet a càrrec del primer tinent d'alcalde, el regidor de Recursos Humans i Hisenda Joan Gea, no vol dir que no es produís cap incompatibilitat ni s’incorregués en un possible cas de prevaricació per nepotisme".

En aquest sentit, afegeixen que en els resultats de les proves realitzades per a l’adjudicació de la plaça "queda palès que la senyora Carme Ferrés i Àvila, germana de l’alcaldessa, queda enrere del Sr. Joan Serra Solà, a qui se li concedeix la plaça interinament durant 15 dies només, per després ser substituït misteriosament per la senyora Ferrés al cap d’aquest breu període. De les bases publicades per a l’oferiment del càrrec, queda clar que es contracta per necessitats del servei".

En un comunicat lamenten que "si n’hi havia necessitat, perquè fan un contracte de només 15 dies al Sr. Serra Solà per després agafar la germana de l’alcaldessa que en queda al darrere? Com s’explica? En cap punt de les bases diu que els llocs de treball seran rotatius. Per tant, si s'acaba el contracte i n’hi ha necessitat, haurien d'haver tornat a agafar el Sr. Serra, que va quedar més ben classificat".

Finalment, expressen que el desè punt de les bases diu: "el cessament del personal nomenat interinament o contractat laboral tindrà lloc al finalitzar el termini previst inicialment, en proveir-se definitivament la plaça vacant, si és el cas, o per qualsevol altra causa prevista a la normativa vigent”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos, Nueva York, 08/05/2012 - 03:55

Vaya unos para quejarse, con el patético López Tena marcándose campanas cada dos por tres en la comisión que él preside. Lo de siempre: "haz lo que yo digo, no lo que yo hago".

#6 Tio Canya, Palafrugell, 07/05/2012 - 23:36

Endollisme total al Psc. Tots son iguals. Quina vergonya, que vinguin els xinesos i ens posin a ratlla. Justicia xinesa ja. La bala pels ajusticiats per corrupció la paguen els familiars.

#5 Un de Palamós, Palamós, 07/05/2012 - 23:15

És del PSC-PSOE, i si no vaig equivocat, l'estiu passat, el marit de la germana, que també és regidor de Palamós, va agafar una càmera de fotos oblidada en un banc del passeig del mar, i se la va quedar... En fi, sense més paraules...

#3 vicis arrelats, L'Alguer, 07/05/2012 - 21:24

Solidaritat per la Independència, masses vegades objecte de linxament pels partits tradicionals, és l'únic que es dedica a denunciar els tripijocs a les nostres administracions. Bona feina SI, sou imprescindibles.

#2 Jajajajajjajajajaaaaaaa, Barcelona, 07/05/2012 - 20:55

Quina llàstima aquesta ni siga una conver, amb el que em riuria, peró en aquest cas no puc fer el jajajajajajajaja