Publicitat
Garraf · 19 de Juliol de 2012. 13:06h.

L'Ajuntament de Sitges impedeix inaugurar un hotel

El propietari denuncia "persecució" de l'alcalde

L'Ajuntament de Sitges impedeix inaugurar un hotel

Imatge de l'hotel

El propietari de L’Av Sofia Hotel & Spa de Sitges, Francisco Sánchez, en una carta enviada a e-notícies, denuncia estar "fart de la campanya de desprestigi que per part de l’Ajuntament s’està fent contra la nostra empresa, contra el propi hotel i contra mi mateix".

Sánchez acusa l'alcalde (CDC) de manca de "respecte a la llei i a les normatives vigents" després que aquest posés en dubte la legalitat de l'hotel i li pregunta "com pot dir tot això sense posar-se vermell?". L'alcalde afirma que els balcons de l'hotel són il·legals i el propietari li retreu que faci "seves les funcions del jutge".

"Aquesta és una mostra clara de la persecució que fan contra nosaltres i de la seva obsessió pels balcons i pel nostre hotel que no fan altra cosa que perjudicar-nos greument i perjudicar molts sitgetans que esperen que aquest nou equipament hoteler sigui la solució al seu problema de l’atur", assenyala.

"Vostè senyor Forns, amb les seves irresponsables decisions, s’ho ha carregat tot", lamenta, a més de desitjar "que ningú no oblidi mai el mal que vostè li està generant a aquesta vila". Però li deia que no entenem com pot fer un cant al respecte de la legalitat sense posar-se vermell.

També li retreu que "el criteri amb el que vostè analitza cada cas no és el mateix per tothom" i li recorda que "la nostra empresa ha invertit a Sitges en els darrers cinc anys, una xifra propera als 100 milions d’euros"

"Jo no em dedico a fer xerrades i trobades o fotos amb els aturats de Sitges per sortir a la premsa i fer-me autobombo. Jo inverteixo els meus diners, arrisco el meu patrimoni i els hi dono feina", afegeix Sánchez, que considera que "amb polítics com vostès mai no sortirem del forat".

En aquest sentit denuncia que "ens han col·locat uns precintes en els balcons absolutament vergonyants, malmetent així la nostra imatge i deixant l’hotel en una situació que fa que obrir les portes aquest estiu sigui del tot inviable".

"Sr Forns, Alcalde de Sitges, per culpa de les seves irresponsables i inexplicables decisions L’Av Sofia Hotel & Spa NO obrirà les seves portes aquesta temporada amb les gravíssimes conseqüències econòmiques que això comportarà per la nostra empresa i que reclamarem degudament en el seu moment", adverteix.

piscina

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 josep, SITGES, 20/07/2012 - 13:36

Aquest constructor és un dels que es van aprofitar de la laxitut dels governs anteriors per fer diners amb irregularitats. ja n'hi ha prou, els mafiosos cap a Sicilia. Miquel Forn no baixi's de burro

#11.1 GILENO, El Prat de Llobregat, 22/02/2014 - 02:04

tu debes de ser de los que le dan mala fama a los funcionarios , para ti lo de la crisis es un cuento de los trabajadores, menos politicos y mas empresarios que trabajan 24 horas como Paco Sanchez..

#10 Josep, garraf, 20/07/2012 - 10:08

què tal i e-notícies contrastés les fonts i demanés la posició de l'Ajuntament?

Això més que una notícia és una carta al director.

#9 Oriol, Granollers, 20/07/2012 - 00:26

El que ha de fer el Sr. Francisco Sánchez es pagar l'impost de CDC el 3% de l'import total de l'obra i cap problema.

#8 Pep , Sitges, 19/07/2012 - 23:02

Felicitats a l'Alcalde i a la regidora d'urbanisme per fer complir la llei i no arronsar-se davant d'un illetrat q es pensa que els diners tot ho poden i tot ho compren. Doncs no! I ara la justicia ja decidirá qui te la rao.

#7 carles, sitges, 19/07/2012 - 21:54

tothom de sitges sap que l'hotel NO compleix cap normativa, i que l'anterior govern va acceptar el projecte per algun motiu que encara no s'ha explicat.