Publicitat
Baix Penedès · 17 d'Agost de 2012. 10:28h.

L’ajuntament del Vendrell prohibeix propaganda contra PxC

El consistori multa un col·lectiu jove que penjava cartells contra el partit d’Anglada

L’ajuntament del Vendrell prohibeix propaganda contra PxC

Imatge del cartell

L’ajuntament del Vendrell ha multat amb 150 euros el col·lectiu de joves La Trinxera per penjar cartells al carrer contra la formació política Plataforma per Catalunya (PxC). El col·lectiu va començar fa unes setmanes una campanya contra el partit d’Anglada penjant cartells on sortien diversos càrrecs i militants de la formació que havien estat condemnats per la justícia.

Plataforma per Catalunya (PxC), que al Vendrell és la tercera força municipal amb cinc regidors, va protestar contra aquesta acció en un ple de la corporació. Pocs dies després, la policia municipal va aturar alguns dels joves mentre penjaven cartells i els va procedir a identificar.

Aquests van rebre després una notificació a casa en què se’ls comminava a deixar de penjar cartells a la via pública si abans no havien demanat permís al consistori. Alhora, els comunicaven que s’imposava una sanció de 150 euros a tot el col·lectiu.

Els membres de La Trinxera van sol·licitar permís al consistori per seguir amb la campanya, però des de l’ajuntament se’ls va negar. Fonts municipals han explicat que l’ordenança d’activitats publicitàries només permet que es pengin cartells que tinguin com a finalitat publicitar algun esdeveniment o algun col·lectiu, no pas cartells que vagin en contra de tercers.

Des de La Trinxera estudien fer una reclamació, ja que no entenen com se’ls prohibeix fer aquesta propaganda quan la mateixa PxC fa publicitat molt més agressiva en contra de la immigració.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#21 Maria Devesa, Barcelona, 19/08/2012 - 09:32

Muy bien por estos valientes de PxC que siguen luchando por sus ideales, a pesar de los perroflautas de extrema izquierda separatistas que quieren impedir el buen funcionamiento de la democracia. Anglada adelante siempre por España. Eres nuestro Cid Campeador !!!

#21.1 ex-plataformer, barna, 19/08/2012 - 23:22

Si, si... sobretot valents i lluitadors. Aixó no t´ho creus ni tú. A P x C arà per arà només hi queda la calderilla. I aixó que dius que l´anglada es el vostre Cid Campeador, deu voler dir que tú ets "Doña Jimena" jajajajajajaja....

#21.2 goodbye, mataró, 19/08/2012 - 23:25

No sé si l´anglada será o no el Cid Campeador, lo que si sé es que no es escriptor, perqué els seus llibres els escriu un tal José Enrique Rosendo. Deu remenar molt bé l´espasa, no així la pluma.

#20 Jordi, Bcn, 18/08/2012 - 21:48

Felicitacions a l'ajuntament de El Vendrell per fer respectar la democracia. Alguns pareixen obsesionats amb PxC que defén al treballador català mentre els bancs i els politiques ens porten a la ruïna. Qui les subvenciona?

#19 DavidVENDRELL, El vendrell, 18/08/2012 - 15:34

150 euros me parece poco pero por algo se comienza lo siguente es ilegalizarlos por promover el odio hacia los castellanos i fomentar el consumo de drogas i el terrorismo viva pxc el pueblo esta contigo salud i victoria

#18 lector_333, Barcelona, 18/08/2012 - 14:51

Visca la llibertat d'expressió ! El que denuncien aquests cartells, es veritat? Si? LLavors, l'ajuntament no es ningú per prohibir que s'expliqui el que s'explica en ells. No es cert? Doncs que PxC els hi posi un pleit ... quina vergonya aquests d'El Vendrell!

#17 Perroflautas y progresía = Basura infrahumana., Barcelona, 17/08/2012 - 23:57

Aquí nos hemos quedado con los ñetas, latin kings, salafistas, asistentas dominicanas y machupichus analfabetos, y nuestros hijos pagando las pensiones de los alemanes, ingleses, franceses... Que gran mentira la de que necesitábamos a los inmigrantes para "pagarnos las pensiones".

Estafadores.