Publicitat
Segrià · 20 de Març de 2009. 16:17h.

L'Ajuntament estalviarà 10 milions d'euros

Els proveïdors de la paeria cobren "les seves factures dos mesos abans"

L'Ajuntament estalviarà 10 milions d'euros

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, al centre de la imatge

L'ajuntament de Lleida ha presentat una liquidació dels pressupostos de 2008 amb un estalvi de 10,2 milions d'euros i un romanent de 7,6 milions. Aquesta darrera partida anirà destinada a reforçar les polítiques socials i d'ocupació (1,3 milions), les inversions (4 milions) i la suplementació de partides amb reconeixement de crèdit (2,3 milions). L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que aquest balanç ha estat possible gràcies a "la prudència en l'exercici del govern i l'eficiència mostrada pels 4 gerents" de les grans àrees municipals.

Ros ha destacat que l'avançament del reconeixement de crèdit "ha permès que els proveïdors de l'Ajuntament puguin cobrar les seves factures dos mesos abans". Pel que fa als números de 2009, Ros ha insistit "en la necessitat d'accentuar una mica més la contenció davant del panorama econòmic d'aquest any 2009" i ha reiterat "la voluntat de treballar per un augment sostingut de l'estalvi i dels romanents de tresoreria positius, la millora en la gestió d'ingressos sense augmentar la pressió fiscal, i la reducció de l'endeutament".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 rafa, lleida, 20/03/2009 - 17:23

¡ VISÇA LLEIDA EXISTE ! salimos en e-noticies, incluso para una buena noticia.
gracias gracias, increible, en barcelona se han acordado de nosotros, panadella para abajo forever. AMO, x cierto el q se ve es nuestro alcalde, del PSC como el honorable
CO