Publicitat
Barcelonès · 22 de Juny de 2014. 19:27h.

L’Ajuntament ha perdonat 27 milions “en multes als incívics”, segons el PP

Alberto Fernández demana a Trias que “sigui més contundent amb els que no respecten la convivència”

L’Ajuntament ha perdonat 27 milions “en multes als incívics”, segons el PP

Alberto Fernández, amb Trias, en una imatge d'arxiu

Alberto Fernández, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha assegurat que l'alcalde, Xavier Trias, ha condonat 21,4 milions d’euros “en multes als incívics”, imposades en anys anteriors al 2012.

Aquestes sancions que ha perdonat el govern municipal, “són per motius d'insolvència de l'infractor o per prescripció de la multa, i abasta multes sense cobrar des de 2008 fins a 2011”.

Alberto Fernández demana a Trias que “sigui més contundent contra els incívics que no respecten les normes i la convivència, de res serveix posar multes si després no es cobren mai”. I recorda, "aquells incívics que no paguen les multes haurien de pagar la seva sanció amb serveis a la comunitat, no pot ser que es deixin de cobrar 21,4 milions per incivisme sense fer res per part del consistori".

Així mateix, el dirigent popular ha explicat que "durant l’any passat el govern municipal no va recaptar el 89% de l'import de les multes per incivisme, pendent de cobrament més de 27 milions, el que demostra la pràctica impunitat de l'incivisme a la ciutat".

Per a Alberto Fernández, "contrasta la pràctica impunitat del cobrament de multes per incivisme, en comparació amb les multes de trànsit, al recaptar l'Ajuntament un 26% més del pressupostat durant 2013".

Finalment, ha demanat "tolerància zero contra els incívics, cal aplicar-la amb fermesa l'Ordenança de Civisme i cobrar les multes per incivisme per oferir respecte aquells ciutadans que paguen els seus impostos i compleixen amb les normes".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 23/06/2014 - 18:00

Que maco l'esperit ecuménic de perdonar els deutes (27 milions) tipus ONG amb l'esperit bondadós del laissair fair ( deixar fer ) del sr Trias quasi benedictí . Estic emocionat quasi "levito" i penso que no es cert que aquestes accions del nostre prior siguin com un bidó de gasolina deixat.Aleluia !

#4 Juan, bcn, 23/06/2014 - 11:56

Que facil es jugar con el dinero de los demas,pero msi mse tiene que crrar una planta de hospital en favor de los incivicos,defraudadores ,o amiguetes se cierra , y nos jodemos

#3 Jordi del Poble-sec, bcn, 22/06/2014 - 23:50

I aixó ho diu un d'un partit que ha condonat milers de milions d'euros als defraudadors fiscals, amb una amnistia fiscal.

#3.1 Pere, Comarca Garraf, 23/06/2014 - 08:51

Perquè tan CiU com el PP, son uns tous i uns bocamolls, ja ho veus.

#2 Pere, Comarca Garraf, 22/06/2014 - 21:14

Collons !
Si que son llestos aquests de l? Ajuntament, eh ?