Publicitat
Barcelonès · 21 de Febrer de 2013. 13:40h.

L'Ajuntament organitzarà una festa per Cap d’Any

Barcelona prepara un espectacle públic a les Fonts de Montjuïc

L'Ajuntament organitzarà una festa per Cap d’Any

L'espectacle serà a les fonts (Foto: bnc.cat)

Barcelona recuperarà la festa pública de les campanades de Cap d’Any per a ciutadans i turistes. L’Ajuntament prepara unes campanades amb llums i música que podrien equiparar Montjuïc a altres icones com Times Square de Nova York o la Plaza del Sol de Madrid.

Segons ha confirmat a e-notícies el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, la proposta es va començar a negociar al setembre entre les associacions de comerciants, els hotelers i l’Ajuntament. Tot i que es va arribar a un acord per fer un espectacle a les fonts, la proximitat de les festes nadalenques i la complexitat de l’organització van aconsellar l’Ajuntament de posposar la nova aposta fins al Cap d’Any de 2013.

L’últim cop que Barcelona va organitzar una festa pública per les campanades va ser l’any 99-2000, en què La Fura dels Baus van omplir la plaça de Catalunya. La Torre Agbar també es va convertir en icona de Cap d’Any gràcies a TV3, que la va utilitzar com a escenari de les campanades entre 2007 i 2010.

La iniciativa, que sortirà de la col·laboració pública i privada, pretén recuperar el terreny perdut de Barcelona com a destinació turística de Cap d’Any davant d’altres ciutats europees.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 -emilio, a, 21/02/2013 - 15:28

O sea que a cuenta de los presupuestos del Ayuntamiento de Barcelona se pagará un fieston con grandes espectaculos no porque los barceloneses lo pidan, sino para que vengan mas turistas y asi los hoteleros de la ciudad aumenten sus beneficios. ¿y no podrian pagarlo de su bolsillo los hoteleros?

#1.1 Jordi, Barcelona, 21/02/2013 - 17:39

Home, entenc que "col·laboració público privada" implica que l'ajuntament organitza i els privats paguen...