Publicitat
Barcelonès · 17 de Setembre de 2013. 17:24h.

L'Ajuntament precinta l'antiga seu de Telefónica

Operaris municipals en tanquen les portes d'accés

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit prescintar l'antiga seu de Telefónica pel seu estat d'abandonament, la qual cosa ha provocat diversos incidents i robatoris continuats de coure.

Operaris del consistori han clausurat les entrades a l'immoble per evitar que hi hagi més problemes derivats de la manca d'activitat de l'edifici, situat a l'Avinguda de Roma.

La iniciativa municipal de tancar els accessos l'hauran d'acabar pagant els propietaris. També se'ls obligarà a posar vigilància durant tot el dia. L'immoble fa més dos anys que està buit.

Aquest estiu, agents de Mossos d'Esquadra han sorprès més de 50 persones intentant robar cable de coure. En una d'aquestes operacions es van detenir 26 persones, 25 de nacionalitat romanesa i una d'hongaresa.

Per la seva banda, veïns del barri van denunciar a e-notícies que "es veuen sovint rates". També que l'entrada i sortida de persones de l'edifici generava problemes de soroll perquè se sentien "crits i cops".

Una entrada precintada

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 claus i pedres, La governeta, 18/09/2013 - 10:03

Home, la foto no fa massa justíciarespecte al terme precintar. Jo veig dos taulons sueltos enllaçats amb cinta de plàstic. Això es de país grande, tot un treball impecable si senyor.

#1 Papaluna, Barcelona, 17/09/2013 - 17:38

Quina rapidesa de reflexos! Quina coordinació ajuntament-policia! Si fot la tira de temps que els gitanos romanesos i altra aristocràcia d'importació han buidat l'edifici mentre el veïnat es queixava i ni Deu movia un dit. La veritat és que algú ha de posar fre a aquesta invasió que ens elimina.