Publicitat
Barcelonès · 30 de Maig de 2014. 18:17h.

L'alcalde afluixa amb Can Vies

L’Ajuntament atura l'enderroc després de quatre nits d'aldarulls

L'alcalde afluixa amb Can Vies

Trias, amb Mas, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit aturar l’enderroc de l’edifici de Can Vies, després de quatre nits d’aldarulls al barri de Sants. El consistori, amb l’alcalde Xavier Trias al capdavant, ha acceptat així la petició feta pel Centre Social de Sants.

Malgrat la posició dels col·lectius de Can Vies, l’Ajuntament, en un comunicat, reitera la seva voluntat de negociar “per trobar una solució a la situació que viu el barri de Sants en els darrers dies”. “Es manté l’aposta per trobar una solució acordada i satisfactòria per a totes les parts, i agraeix la mediació realitzada per part del Centre Social de Sants i la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB)”, afegeixen.

En aquest sentit s’han aturat les tasques d’enderroc de l’edifici del carrer dels Jocs Florals 40-42, atenent així el primer punt de la proposta presentada pel Centre Social de Sants. Aquest matí, Transport Metropolitans de Barcelona (TMB), que té la propietat de la finca, ha aturat els treballs, per tal d’afavorir un clima de diàleg. L’Ajuntament de Barcelona i TMB realitzaran al llarg del dia d’avui un perímetre protecció a la finca de Can Vies per evitar qualsevol risc per les persones.

El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ja va assistir a una reunió a la seu de la FAVB convocada pel Centre Social de Sants, en la qual no hi van estar representants dels col·lectius de Can Vies, tot i ser-hi convidats.

L’Ajuntament expressa “el seu rebuig més enèrgic als aldarulls i violència que s’han viscut en els últims dies, uns incidents absolutament injustificables i que en cap cas no ajuden ni la ciutat ni les entitats i col·lectius que treballen a favor de la cultura i l’activitat social del barri”. És per això que demana “que cessin els aldarulls i que qualsevol protesta o convocatòria que es vulgui celebrar a la ciutat es faci de manera pacífica”.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#36 ramon, barcelona-c, 31/05/2014 - 12:11

Devant d'aquests aldarulls induits clarament estem donant un missatge a Europa i als ciutadans de Catalunya que es el que volen els inductors.Els catalans son extranys anarquistes dificils complidors de les lleis i els catalans son mals governants.Segons sigui la reacció dels que manan esconfirmarà

#35 Treballs amb futur a CAT.Indepe, Itaca Vice, 31/05/2014 - 10:49

Trencador de mobiliari urbà
Enganxador d'electricitat del contador del veí
Cercador d'inmobles buits
Teixidor de passamontanyes
Preparador de cóctels molotov i altres explosius
Escritor de manuals de guerrilla urbana
Empalmadors d'aigues municipals gratis
Embrutadors de recons amb pixums i vòmits

#35.1 And....., Girona, 31/05/2014 - 18:50

T'en has deixat una: Polítics de tercera amb els pantalons baixats fins als tormells.

#34 Antonio, Tarragona, 31/05/2014 - 10:18

Pero que cobardía Dios mío! Y estos quieren ir al choque de trenes con el estado? En cuanto arranque el primer tanque en Madrid estos ya están por suiza por lo menos! Esperemos que Junqueras este dispuesto a inmolarse por el pruses que sino....

#33 Kropotkin, Vic, 31/05/2014 - 08:03

Los estelados son muy graciosos. Ayer Trias declaro que las leyes son para cumplirlas. A ver si se acuerda con las sentencias sobre el castellano en la educacion y sobre el supuesto derecho a decidir. No tienen mas morro porque no se entrenan.

#32 Què cal fer ara?, Girona, 31/05/2014 - 00:20

Què nois, comencem tots a tornar els rebuts de l'IBI?.