Publicitat
Gironès · 11 de Juliol de 2011. 08:42h.

L'alcalde de Cassà renuncia a apujar-se la nòmina

"Davant l’allau de crítiques que han sortit sobretot en alguns fòrums"

L'alcalde de Cassà renuncia a apujar-se la nòmina

Enric Bagué, a la dreta

L'alcalde de Cassà de la Selva, Enric Bagué, proposarà que el salari de l’alcalde sigui el mateix que hi havia en l’anterior legislatura, de 2503 euros nets al mes, segons informa Cassà Digital.cat. Bagué ha anunciat aquesta decisió davant l’allau de crítiques sorgides en els  darrers dies a l’entorn de la decisió d’incrementar-se el sou un 5%

L’alcalde ha justificat el salari que es va aprovar en el ple extraordinari recordant que l’Associació de Municipis suggereix, per a  un municipi de 10.000 habitants a partir de 61.000 euros, quantitat que considera excessiva. També ha recordat que a l’Ajuntament de  Cassà no hi gerent i les funcions les assumeix el secretari i l’alcalde. Un gerent significaria segurament unes despeses d’uns 60.000 euros bruts cada any.

Enric Bagué considera que l’increment aprovat en el ple del 30 de juny passat “no era un augment significatiu, però davant l’allau de crítiques que han sortit sobretot en alguns fòrums i que alguns són fora de to, no només contra mi, sinó i el que m’ha fet adoptar aquesta decisió són les referències o atacs a persones que crec que no tenen res a veure. Amb una situació complexa com la que estem que la gent és normal que pugui augmenti l’agressivitat crec que tinc l’obligació de fer tot el possible per suavitzar la situació i a dedicar-nos a resoldre els temes que tenim que no són pocs”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Un altre cassanenc, Cassà de la Selva, 13/07/2011 - 08:15

No hi res pitjor que tenir un alcalde d'Unió: la hipocresia i la prepotència campen lliurement

#1 Cassanenc, Cassà de la Selva, 11/07/2011 - 12:56

Atenció: mireu si té cara l'alcalde Bagué que no rectifica perquè ha reflexionat i ha vist que aquesta pujada de sou no té sentit en l'actual context de crisi econòmica, no, no, sinó que rectifica "per l'allau de crítiques rebudes". Quina cara! encara pensa que es mereix la pujada de sou!!