Publicitat
Baix Camp · 24 de Juliol de 2008. 17:17h.

L'alcalde de Reus es disculpa per les fotos del líder de la CORI

Imatges d'Ariel Santamaria despullat van aparèixer abans d'un ple municipal

L'alcalde de Reus es disculpa per les fotos del líder de la CORI

Lluís Miquel Pérez, al ple d'aquest dijous, i Ariel Santamaria, a la dreta

Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus, s'ha disculpat davant tots els regidors amb Ariel Santamaria, per les fotos del cantant despullat que es van repartir a la sala de plens durant el mes d'abril. Durant la sessió de precs i preguntes del ple d'aquest dijous, Santamaria s'ha referit a la polèmica sobre les fotografies i ha preguntat a l'alcalde si tenia intenció d'obrir una investigació paral·lela a la judicial. Ha estat llavors, quan Lluís Miquel Pérez ha dit que ja havia lamentat els fets, com a màxim responsable del consistori, durant el mes d'abril i ha afegit que "demano disculpes al Sr. Santamaria, als components del seu grup polític i a qualsevol altra ciutadà que hagi pogut sentir-se ofès, i al mateix temps manifesto que mai va haver intenció d'injuriar ni de menysprear la imatge i l'honor del Sr. Santamaria."

El passat divendres, Ariel Santamaria i Carme Cano, secretària de l'alcalde i principal sospitosa segons la CORI d'haver repartit les fotografies, havien de veure's en l'acte de conciliació previ a la presentació de la querella, però Cano no s'hi va presentar. Després de la declaració de l'alcalde, Santamaria ha acceptat les disculpes, ha demanat que Pérez tracti la CORI com un grup municipal més -"que ara no és així", ha dit- i ha donat pràcticament el cas per tancat. Santamaria, per cert, té previst donar una roda de premsa el proper dilluns juntament amb el seu advocat per a valorar els fets.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi del Egido, Catelldefels, 25/03/2014 - 18:20

Per Reus que supera els 100.000 habitants... 1800 és poc. El millor de l'Ariel Santamaria no era el fons (arbres de maria als parcs, la Rambla, un follòdrom municipal,...),sinó la forma com feia oposició: rodes de premsa, pamflets,etc. Si l'Alcalde es posa nerviós, VA BÉ!. Si riu, MALAMENT!.

#7 Senyor Reusenc, Reus, 29/07/2008 - 15:27

Fa temps (exactament des de les darreres eleccions municipals) que veig una forta indignació a causa de que hagi entrat dins el món polític (històricament controlat per els partits de sempre) el partit de la CORI. Doncs mirin els agradi o no la CORI ha

#6 Juantxi, Reus, 26/07/2008 - 00:17

Què hem fet per merèixe'l? Tenir 1800 persones diposades a votar-lo les darreres eleccions. Si no t'agrada, Carme, la propera vegada movilitzeu més gent i aconseguiu fer-lo fora. A veure si podeu o si encara us treu un altre regidor.

#5 Carme, reus, 25/07/2008 - 16:41


Després de tot el merder que ha fotut amb les fotos ensenyant el cul ,va , i proposa fer una piscina nudista a una plaça que hi ha a l'entrada de la ciutat. Que hem fet per mereixer aquest individu a la nostra ciutat!!!
Huria de donar-se'n vergonya.

#4 Juantxi, Reus, 25/07/2008 - 10:14

Si realment ets de Reus, Guillem, sabràs que l'alcalde només demana disculpes si hi té alguna cosa a perdre. En el cas contrari sol ser força prepotent