Publicitat
Bages · 22 d'Abril de 2009. 13:02h.

L'alcalde de Sant Salvador de Guardiola rebutja abaixar-se el sou

Una moció de CiU demanava reduir els sous per "finançar un banc d'aliments"

L'alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miranda, ha rebutjat la moció de censura de CiU en la que demanaven una reducció del 30% de les retribucions dels càrrecs electes locals, "davant la greu situació econòmica en la que ens trobem". CiU va demanar que els diners estalviats es destinin "a finançar un banc d’aliments per a persones censades en el municipi que viuen en un estat d’extrema pobresa i per la realització d’altres accions en ajuts socials".

Tot i això, l’alcalda Albert Miralda del grup independent Gent Pel Canvi, s'hi ha negat. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra de l’alcalde, GpC i ERC. "Miralda te una remuneració bruta mensual de 3.500€ , la regidora de via publica 1.200€ , i la resta de regidors 560€€ ( salaris bruts anuals per 14 pagues)", informa CiU. Sant Salvador de Guardiola és un municipi del Bages amb un cens de poc més de 3.000 habitants.

Seguidament i seguint l’ordre del dia del Ple, es va procedir al torn de precs i preguntes per part dels Grups Municipals de l’oposició. CiU denuncia que "quan el portaveu del Grup Municipal de CIU Pere Cots va demanar el torn de paraula , el Albert Miralda li va negar. El Cots va anunciar que l’equip de govern actuava de manera antidemocràtica i que el grup municipal de CIU abandonava el ple. Seguidament tots els regidors de l’oposició van abandonar el Ple. El públic assistent van també abandonar la sala de plens amb indignació pels fets succeïts".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat