Selva · 28 de Desembre de 2013. 20:40h.

L’altra consulta

Veïns de la Selva volen aturar la MAT amb una votació popular

L’altra consulta

Imatge de la votació d'aquest dissabte (Foto: NO a la MAT)

Veïns de Santa Coloma de Farners ha pogut votar aquest dissabte, entre les 11:00 i les 13:00 hores, en la jornada de vot anticipat de la consulta popular sobre la MAT.

El col·lectiu No a la MAT ha organitzat el proper 26 de gener una consulta popular que se celebrarà a les poblacions de Santa Coloma, Riudarenes i Sils, les principals afectades pel ramal que s’ha de construir.

Aquest dissabte, però, ja han pogut votar aquells ciutadans que no podran participar en la jornada del dia 26, com és el cas, per exemple, de gent que estudia o treballa fora de Catalunya i que coincidint amb les festes nadalenques han tornat a casa.

En el moment de tancar les urnes, el president ha dipositat els vots en un sobre i s'ha aixecat acta sobre la quantitat de vots recollits que es custodiaran fins al recompte final.

Gràcies a aquesta iniciativa, promoguda per un grup de joves que estan a l'estranger, s'ha recollit una cinquantena de vots. L'acció també ha servit com a prova dels instruments i espais on es portarà a terme la consulta.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Santiago, Madrid, 29/12/2013 - 16:00

La "PRESUNTA CONSULTA" y el "PRESUNTO DERECHO A DECIDIR" son INCONSTITUCIONALES

Si quieren cambiar las "normas del juego democrático" planteen primero una reforma de la constitución, eso si sería democrático.

#3.1 fideli, rdnes, 29/12/2013 - 20:56

primer has d'entendre què és això de democràcia...a l'àfrica no us ha arribat!

#2 fideli, rdnes, 29/12/2013 - 11:43

en una catalunya sobirana, què en farem de la mat? la desmontem? amb la nostra independència molts "problemes" es resoldran sols, a l'espera dels autèntics d'estat sobirà...

#1 Democràcia i llibertat, Sí i Sí, 28/12/2013 - 21:03

El dret a decidir també és això.

Construïm un nou país, on la gent voti en refèrendum allò important que els afecta. Hem d'assemblar-nos més a Suïssa!