Publicitat

L'alcalde de Salt acusa Anglada d'"injúries i calúmnies" per recordar "la cultura del 3% i el cas Pretòria o Palau"

L'altre 3%

Imatge de la carta adreçada a Anglada

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha rebut una carta de l'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, on expressa la seva més profunda indignació per les declaracions que va fer Anglada després que l'alcalde d'aquesta localitat es reunís, com ell mateix ha confirmat, amb els dos trànsfugues de PxC a Salt. Anglada manifestava que tot el que havia passat amb els trànsfugues de Salt era una estratègia del grup municipal de CiU en el consistori per assegurar-se una majoria absoluta.

"La mafiosa i aberrant estratègia de Torramadé és clara i meridiana, necessita dos regidors per sumar majoria i com a tants d'altres polítics de CiU, criats políticament en la cultura del 3%, i havent vist que en el seu partit surt gratis veure's involucrat en casos com el de Banca Catalana , el Pretòria o el del Palau , no ha tingut cap tipus de rubor a l'hora d'intentar comprar als edils escollits pel poble democràticament per defensar les sigles i els principis de PxC", afirmava el líder de PxC.

Torramadé demana en la carta una rectificació pública per part d'Anglada o amenaça amb iniciar accions legals per un delicte d'injúries i calúmnies. En aquest sentit el president del partit, Josep Anglada, ha dit que "no em puc retractar d'aquestes declaracions, ja que va ser el propi Carles Bonet qui li va dir a la nostra regidora Maria Osuna que havia rebut una oferta de Torramadé per anar-se’n al grup mixt, així com apareix el 14 d'agost en el Diari de Girona que en un reportatge titulat: 'Dos dels tres regidors de PxC a Salt accepten una oferta de Torramadé i se n’aniran al grup mixt'".

Anglada ha volgut deixar clar que “no em retractaré de les meves manifestacions i així l'hi ho faran saber els advocats de PxC al senyor Torramadé, per tant, si vol denunciar-me ja pot anar-hi corrent on procedeixi per fer-ho, que m'encantarà dir-li davant d'un jutge amb totes les proves documentals que tenim, el mateix que ja he dit en reiterades ocasions".

Anglada també s'ha ofert a l’alcalde de Salt per aportar solucions "al problema de la immigració descontrolada" i no vol perdre el temps en cartes sobre persones que han traït la seva paraula i als electors que han donat la seva confiança a Plataforma per Catalunya.

"M’agradaria poder departir amb vostè, senyor Torramadé, per tractar dels veritables problemes de Salt. El meu partit i jo mateix, li podem donar suport per solucionar els problemes de pèrdua d’identitat i perjudicis socials per als més febles, que ha causat una immigració descontrolada que han afavorit les polítiques dels grans partits com CiU, PSC i PP. Té la meva mà estesa per treballar conjuntament i fer de Salt una població digna i habitable”, ha reblat Anglada.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Terraxa, Terrassa, 01/09/2011 - 12:42

..per la qual assegura que ja havia pagat generoses comissions. Torremadé i el seu antic regidor d?Urbanisme, Joan Boada, hi figuren com a imputats perquè, segons el sumari, van firmar un document en el qual es comprometien a modificar la qualificació de la finca.

#5 Terraxa, Terrassa, 01/09/2011 - 12:41

El 2007, quan Torremadé estava a punt d acabar el seu primer període al capdavant de l alcaldia, va ser denunciat per estafa quan el comprador d una antiga fàbrica, Can Gassol, va veure que lAjuntament -en canviar de mans i accedir el PSC a l alcaldia- aturava la requalificació de la finca,-->

#4 Tio Caya, Ala Frugell - Free Cataloia, 31/08/2011 - 22:02

En aquest paìs els politics/Alcaldes i altres estan per sobre dels ciutadans. No hi ha res a fer. Caldrà una revolució per fer ras i net . Vergonya alcaldes,politics i altres Vergonya.

#4.1 pepe, andorra, 01/09/2011 - 14:42

si te engañan una vez, o dos, la culpa no es tuya, pero si te engañan como 20 veces, entonces si es culpa tuya. Anda mírate al espejo y veras el culpable.

#3 fells, bcn, 31/08/2011 - 21:46

El 20N hi ha eleccions. Convendria comprovar el que diuen els programes dels partits sobre la immigració il.legal, la repatriació dels delinqüents, la reforma de la Llei d'Estrangeria, etc. Si no, no ens podrem queixar. Tindrem el govern que ens mereixerem.

#2 Tomá, Salt, 31/08/2011 - 20:53

I si no recordo malament, l'alcalde de Salt, Torramadé, figura com a presumpte imputat en un delicte urbanístic.