Publicitat

L'Hospitalet va acollir un total de 128 produccions de cinema, televisió i publicitat durant el 2013

L'Hospitalet va acollir durant el 2013 un total de 129 produccions de cinema, televisió, documentals, espots i fotografia publicitària, segons dades de la Barcelona – Catalunya Film Commission (BCFC), entitat per a la promoció dels rodatges a Catalunya a la qual està adherida L'Hospitalet.

Amb aquestes 128 produccions, s’incrementa de manera considerable el nombre de produccions respecte a l’any anterior, que en van ser 79. "L’Hospitalet es consolida, a més, com la segona ciutat catalana en nombre de rodatges, per darrere de Barcelona", destaca l'ajuntament.

D’entre aquestes produccions, destaca el film indi Iddarammayilatho, del director Puri Jagannadh, al més pur estil Bollywood, que va tenir com a escenaris les places d’Europa, de l’Ajuntament i de Francesc Macià i la rambla de Just Oliveras. La ciutat també ha acollit les produccions de REC4, de Jaume Balagueró; Asmodexia, de Marc Carreté; El Club, de Lluís Segura, El cadáver de Anna Fritz, d’Héctor Hernández, i Urban Street, de Marcelo Zambrano.

Pel que fa a produccions per a televisió, trobem Space Men, de Toni Gascó per a Malavida Prodàxions; la sèrie 300, de Joan Gallifa per a TV3; la sèrie italiana Vesuvio d’Stefano Sollima, així com diferents localitzacions per a Polònia i Crackòvia, de Minoria Absoluta SL per a TV3. 

Pel que fa a videoclips musicals, la productora de L’Hospitalet Fitzcarraldo Films va triar diferents espais oberts de la ciutat per al rodatge d’Algo más fuerte del grup Místika. També Pau Donés va ser a L’Hospitalet per enregistrar el videoclip Jarabe de Palo. Tour a piano y voz al Teatre Joventut, i Melendi, pel vídeo Cheque al portamor, al carrer del Cobalt. El llistat de produccions es completa amb curtmetratges, espots publicitaris per a marques comercials i sessions de fotografia.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat