Publicitat
Vallès Occidental · 22 de Novembre de 2012. 12:41h.

L'AMPA d'una escola de Sabadell, a favor de la independència

Consideren que és el "millor escenari" per aconseguir "una educació catalana, pública i de qualitat"

L'AMPA d'una escola de Sabadell, a favor de la independència

Imatge de l'escola

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola Teresa Claramunt de Sabadell s'ha posicionat a favor de l’Estat català davant "l’ofensiva centralitzadora i uniformitzadora de l’Estat espanyol" després que el Consell de Ministres espanyol aprovés la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE), "la qual envaeix competències educatives autonòmiques".

En un comunicat on defensa "una educació catalana, pública i de qualitat", l'AMPA posa de manifest que "el millor escenari per assolir aquests objectius, i per a la plena realització nacional de Catalunya és la creació d’un Estat propi".

En aquest sentit, afegeixen que seria una "eina al servei de l’ensenyament, la llengua i cultura catalanes, amb el respecte a les altres llengües al país, molt especialment la castellana; del benestar moral i material de totes les ciutadanes i ciutadans; i de la consecució d’una democràcia avançada i de qualitat".

Per tot això, insten el Govern a "prioritzar l’educació pública d’acord amb els interessos socials del país i, juntament amb les forces polítiques catalanes, iniciar la transició democràtica que dugui a un Estat català en el si de la Unió Europea".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Dorotea Martí, Viladecans, 25/11/2012 - 09:12

recordo, esperem que no s'oblidin d'aquest Centre, perquè algun que altre, pensarà que per aquella zona del Vallès Occidental, viu molt killo i molta choni, ambdós poligoners, de xandall i sabates esportives, que adquireixen els seus productes a centres comercials i que s'informen a través de

#1 Dorotea Martí, Viladecans, 25/11/2012 - 09:10

Tant de bo els facin cas, però el model de CiU, és el concertat en tot allò que es pugui tenir competències, però prestar el servei des de l'esfera privada. I sincerament, si veieu el programa d'en Pedro Ruiz humorista, quan els i les líders donaven petons als votants (era una paròdia que encara