Publicitat
Gironès · 19 de Novembre de 2009. 20:14h.

L'ampliació d'una escola de Girona arriba al Congrés

Demanen que la subdelegació del Govern espanyol cedeixi un edifici al centre

L'ampliació d'una escola de Girona arriba al Congrés

Una imatge del del centre públic CEIP Eiximenis, de Girona

Les discrepàncies entre PSC i CiU s'han posat de manifest en un cas que afecta l'ampliació d'una escola de Girona, i s'han reflectit fins i tot a l'hora de tractar aquesta qüestió a la comissió corresponent del Congrés dels Diputats.

Es tracta del centre públic CEIP Eiximenis, que espera poder utilitzar en el futur un local de la subdelegació del Govern espanyol a Girona, a fi de disposar de més espai per a les seves activitats.

En principi, tant CiU com el PSC estan d'acord que la cessió del local es realitzi, però mentre els socialistes són partidaris d'iniciar una negociació sobre les condicions d'aquesta cessió, els nacionalistes pretenen que es faci com més aviat millor, i no plantegen la necessitat de negociacions prèvies.

Aquestes posicions s'han manifestat en la comissió Constitucional del Congrés, on s'ha discutit l'aprovació d'una proposició no de llei per demanar al Govern espanyol la cessió del local a l'escola.

El desacord entre les dues formacions ha provocat que s'hagin presentat dues propostes, una del PSC i una altra, que ha presentat el PP, i a la que finalment ha donat suport CiU, que ha guanyat la votació.

Fonts del grup socialista al Congrés han dit a e-noticíes sobre aquesta qüestió que, "en realitat, creiem que CiU intenta fer lluita partidista en l'associació de pares d'alumnes del centre, i per això aquesta divisió ha arribat fins al Congrés" .

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fina, Girona, 20/11/2009 - 10:00

La notícia està tractada de forma "vomitiva". Aquesta iniciativa de la diputada d´Unió, Montse Surroca, té una decantació de casi un any; i la proposta sempre ha comptat amb el beneplàcit de l´AMPA del Col.legi. PSC, versus PSOE, quina vergonya