Pla d'Urgell · 24 de Novembre de 2009. 15:43h.

L'assessor de Mollerussa nega que la Sindicatura el censurés

"La Sindicatura de Comptes mai ha censurat la meva actuació personal ni professional"

L'assessor de Mollerussa nega que la Sindicatura el censurés

L'alcaldessa, en una imatge d'arxiu

L'assessor de l'Ajuntament de Mollerussa, Enric Vicente, ha desmentit en una carta a e-notícies que fos censurat per la Sindicatura de Comptes. Vicente puntualitza que "actuo com assessor jurídic extern de l'Ajuntament de Mollerussa, sense cap mena de vinculació laboral, ni cap mena d'obligació presencial".

També assenyala que "els meus honoraris pels assessoraments a l'Ajuntament de Mollerussa mai han arribat ni de bon tros a la quantitat de 7.000 euros mensuals". D'altra banda, i "en relació amb la vinculació que s'imputa amb un acomiadament improcedent de l'Ajuntament de Lleida, cal clarificar que durant anys vaig ser víctima de denuncies infundades per part d'un funcionari de l'ajuntament de Lleida. La totalitat de les denuncies que va presentar aquest funcionari van ser arxivades pels diferents organismes que les van rebre".

Igualment vol deixar clar que "en cap moment vaig participar en cap dels expedients disciplinaris que es van tramitar, llevat en un cas que vaig declarar com a testimoni". "Mai he estat gerent de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris SA", afegeix, a més de sentenciar que "el títol de l'article és incorrecte. La Sindicatura de Comptes mai ha censurat la meva actuació personal ni professional".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Benet, Pardinyes (Lleida), 25/11/2009 - 01:06

El cas de Seinsa va ser un escàndol per molt que digui el Vicente que no en sap res. El tema del funcionari acomiadat costarà a l'Ajuntament de Lleida 600.000 euros per improcedent. O sigui que menys matisos...

#1 ramon, mollerussa, 24/11/2009 - 16:30

E-noticies potser seria bo que demanéssiu disculpes, oi?