Publicitat
Barcelonès · 18 de Juliol de 2010. 12:23h.

L'atracció feia "sorolls estranys"

El Tibidabo va rebre avisos però no li va donar importància

L'atracció feia "sorolls estranys"

L'atracció sinistrada

Els tècnics del parc d'atraccions del Tibidabo han rebut durant aquest dissabte almenys dos avisos perquè el Pèndol es movia més del compte, segons ha explicat un treballador de l'empresa que ha volgut mantenir l'anonimat a l'ACN.

Tot i això, ha matisat que aquest tipus d'avisos no són excepcionals al parc i que moltes vegades els experts els resolen sense ni tant sols parar l'atracció.

La presidenta del parc, Sara Jaurrieta, ha explicat que la base de l'atracció ha cedit, però no ha donat més detalls. L'empleat ha dit que el pal que aguanta l'atracció ja està previst que sigui flexible i vibri una mica per aguantar la forta pressió que suposa la cistella, però aquest dissabte es movia més del compte.

Precisament alguns joves visitants han dit que abans de l'accident ja havien sentit "sorolls estranys" a l'atracció. Han explicat que han sentit sorolls rítmics de cargols que grinyolaven, cosa que han comentat a una treballadora del parc, que no hi ha donat més importància.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Perroflauta, Lérida, 19/07/2010 - 17:20

SI Tibidabo fuese privado y no del Ayuntamiento, estaría cerrado hasta finales de año, y la policía, por órdenes políticas, habría detenido (con expectáculo mediático incluido) a la Directora y a sus colaboradores.
El doble rasero de siempre.

#2 Ramon, Barcelona, 19/07/2010 - 11:21

Si això passa d'aquí a un any, amb Xavier Trias ja d'alcalda, a hores d'ara hi hauria concentració permanent de progres davant l'Ajuntament amb pancartes i crits dient "Assassins". RAC1 és una vergonya nacional. Sembla l'actual Catalunya Ràdio.

#1 Matilde, Barcelona, 18/07/2010 - 13:47

Estoy indignada , que mal se trabaja en este país.Es muy grave lo que ha pasado . El Ayuntamiento es el que debía vigilar , son responsables y alguién tiene que dimitir .
! Pobres criaturas que iban a pasar un día de fiesta .