Publicitat
Barcelonès · 5 de Maig de 2010. 11:46h.

L'Eixample cedirà espais per a les consultes

La proposta d'Esquerra s'aprova amb els vots a favor de CiU

L'Eixample cedirà espais per a les consultes

L'Eixample haurà de cedir locals

El ple de l'Eixample ha aprovat cedir locals a les entitats que ho sol·licitin per poder realitzar consultes ciutadanes sobre qualsevol tema que sigui del seu interès. La porposta d’ERC ha obtingut el suport de CiU i ha comptat amb 11 vots a favor i 10 en contra, de PSC i PP.

Es tracta de la mateixa proposició per a la cessió d’espais a les entitats que vulguin organitzar consultes ciutadanes que Jordi Portabella ja va portar  Ple de l’Ajuntament i que va ser rebutjada pels vots de PSC-ICV i PP  i que a Gràcia també es va aprovar amb els vots de CiU i l’abstenció de ICV.

Jordi Portabella ha afirmat que abans de finals d’any tornarà a portar la proposta de les consultes al ple de l’Ajuntament. “No podem renunciar a l’aprofundiment democràtic de la nostra societat” va dir, “el pas de la democràcia representativa a la democràcia participativa és un valor i en un partit de base ideològica republicana té molt de sentit treballar per fer que la participació ciutadana no sigui unidireccional”. 

Amb la proposta d’Esquerra, el requisit únic per tirar endavant la consulta serà que el 10% de les entitats del Districte de l’Eixample ho demanin.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Xavi, Barcelona, 05/05/2010 - 14:13

Excel·lent notícia per a l'Eixample i per Gràcia. Molt bona feina per part de Jordi Portabella, el Grup Municipal i els conselleres i conselleres de districte d'Esquerra!!!

#2 Joan, Barcelona, 05/05/2010 - 12:58

Gran noticia per la consulta a BCN, pq l'eixample es molt important. S'ha de reconeixer que aquest cop ERC s'ho ha currat.

#1 Anna, Barcelona, 05/05/2010 - 12:21

és una molt bona notícia. És a Barcelona on s'han de fer aquestes coses pq tinguin validesa. Felicitats per en Portabella :-)