Publicitat
Barcelonès · 5 de Desembre de 2009. 16:34h.

Les JERC fan una crida a "destruir la monarquia franquista"

"L’estat espanyol porta 31 anys intentant fer-nos menjar una constitució cuinada pels franquistes"

Les JERC fan una crida a "destruir la monarquia franquista"

Acció de les JERC al Fossar de les Moreres

Una vintena d’activistes de les JERC – Barcelona han realitzat una acció al Fossar de les Moreres per protestar contra la monarquia i contra la constitució espanyola. Sota el lema “Menja’t la constitució! Destruïm la monarquia franquista”, els joves independentistes han elaborat un pastís gegant que representava la constitució espanyola, que després de tallar-lo en trossos ben petits, han repartit entre la ciutadania que transitava pels carrers de l’entorn del Fossar de les Moreres.

Durant l’acte, el jovent independentista ha recordat "la nocivitat per la nació catalana d’aquesta constitució, alhora que s’han repartit un miler d’octavetes on s’explicava el perquè de la
reivindicació d’avui". En les octavetes "s’animava a la societat a desafiar la pròpia constitució, al Tribunal Constitucional o la pròpia Fiscalia de l’Estat, que emparant-se en un text que la majoria
de la població catalana no ha pogut votar, intenten retallar l’Estatut, prohibir consultes popular o imposar-nos un rei que no està referendat pel poble". 
 
Gerard Gómez del Moral, Portaveu de les JERC – Barcelona, ha anunciat que “l’estat espanyol porta 31 anys intentant fer-nos menjar una constitució, que cuinada pels franquistes, vol empresonar-nos com a poble”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Juan, Barna, 06/12/2009 - 20:32

Se puede ser independentista que ya es malo de suyo, pero ser mentirosos eso no está nada bien. A estos inmaduros alguien les debería contar las cosas, pero las cosas ciertas no las virtuales. Acaso no saben quienes son Solé Tura (qepd) y M. Roca Junyent?

#2 VISCA ESPANYA, bcn.spain, 05/12/2009 - 21:32

i el Jaume I el nostre rei? deberian primero ducharse, pena ajena.

#1 La mala memoria historica, Barcelona, 05/12/2009 - 19:11

El catalán Jordi Solé Tura, padre de la Constitución Española ha fallecido.

Respeto al fundado de la democracia.

Y a esos casposos de la foto, una buena butifarrendum a la brasa