Publicitat
Barcelonès · 31 de Gener de 2011. 09:20h.

Les JERC tripliquen la militància a Badalona

Destaquen que "som la organització política juvenil més present als mitjans 2.0"

Les JERC tripliquen la militància a Badalona

Una acció de les JERC de Badalona

Les JERC de Badalona van celebrar dissabte passat el seu Congrés Local anual, on van escollir els responsables de les Secretaries de l’organització i van ratificar els seus membres a la llista electoral d’Esquerra per les pròximes eleccions municipals.

La portaveu local, Cristina Gil, va destacar "el volum i la diversitat de la feina feta així com la presència tant al territori local i comarcal com al nou terreny 2.0".

La responsable de d’Imatge, Premsa i Comunicació, Lola M. Sala, va afirmanr que “les JERC no només som la organització política juvenil de la ciutat més present als mitjans 2.0, sinó que des d’aquest nou àmbit de comunicació i informació treballem diàriament per despertar nou jovent que s’uneixi al moviment del teixit associatiu i independentista de Badalona”.

En la mateixa línia, l'exsecretari d’Organització i Finances, Oriol Rius, va voler remarcar l’evolució de la Secció Local que en el darrer any i mig ha triplicat la seva militància “creixem, i ho estem fent a molt bon ritme; és indiscutible que recollim els fruits de la constància i la feina ben feta”.

Els militants van exercir el seu vot per escollir i ratificar les que seran les cares més visibles de les JERC durant els pròxims mesos, els joves que formaran part de la llista electoral del seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, que aquest any es presenta a Badalona amb el grup d’Independents Accent.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 jk, vic, 31/01/2011 - 19:46

cada dia hay menos independentistas y por eso obtienen menos votos es una realidad incuestionable

#8 Pere, Badalona, 31/01/2011 - 18:40

Bona feina!
Per cert, el triple de 3 és 9, no 6 ;)
I joan, per baix el teu que fas massa faltes, apren a escriure :)

#7 joan, barcelona, 31/01/2011 - 16:33

veix que esta baixan el nivell politic i coeficient intelectual a badalona

#6 lo que hay que oir, vielha, 31/01/2011 - 12:35

¿Que han pasado de 3 a 6?

#5 Ajuiciador, Barcelona, 31/01/2011 - 12:20

Lo importante es multiplicar los votos, no la militancia. El PP es el partido con más militantes de toda Europa y por supuesto tiene muchos más votos en Badalona que ERC, cada cosa en sitio.
Los únicos condenados por agredir a militantes del PP son los de las JERC, hay codenas judiciales.