Publicitat
Baix Llobregat · 18 de Febrer de 2014. 14:46h.

Les primàries s'escampen pel PSC

L’agrupació local de Castelldefels triarà el seu candidat per a les municipals

Les primàries s'escampen pel PSC

Imatge de la presentació de la candidatura de Ramon Morera

El PSC de Castelldefels celebrarà, per primer cop a la seva història, un procés de primàries per elegir al seu candidat per les eleccions Municipals del 2015, després que així s’acordés en assemblea el passat 7 de febrer.

Els aspirants han de presentar ara la seva candidatura i els avals necessaris per seguir endavant. El proper 26 de febrer s’acaba el termini per presentar les signatures que donin suport a cada candidat. Les primàries se celebraran el proper 5 d’abril.

Aquest dilluns, el metge Ramon Morera ha presentat ja la seva candidatura, en un acte celebrat a l’Agrupació local del PSC de Castelldefels, amb l’assistència de més de 50 persones.

“Vull aconseguir que la meva ciutat, Castelldefels, sigui de les persones i per les persones”, ha assegurat Morera abans de dir opta per “un partit obert a totes les tendències i sensibilitats que formen i han format el PSC”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Romulo, Sant Just, 18/02/2014 - 17:03

El partit de Ciutadadans van fer eleccions primàries per escollir els candidats de les eleccions municipals de 2007 i per totes les que han vingut després.

Hem sembla molt bé que fer fi el PSC hagi decidit copiar C's i posar en marxa sistemes democràtics per escollir els seus candidats municipals