Publicitat
Barcelonès · 23 d'Octubre de 2009. 12:48h.

L'escriptor Julià de Jòdar dóna suport a Barcelona a les CUP

Intervindrà en un acte a favor de "reinventar" la ciutat

L'escriptor Julià de Jòdar dóna suport a Barcelona a les CUP

Julià de Jodar, en la presentació de la seva darrera novel·la

L'escriptor Julià de Jòdar ha donat el seu suport a la candidatura de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona i intervendrà en l'acte de la presentació de la nova organització municipal que pretén "reinventar" la ciutat. L'acte es celebrarà el diumenge al Centre Artesà Tradicionàrius.

Julià de Jòdar (Badalona, 1942), és enginyer tècnico-químic i llicenciat en història moderna i contemporània, va fer estudis de teatre a l´escola d´art dramàtic Adrià Gual, on va formar part de l´equip de Ricard Salvat en diferents muntatges, entre d'altres a 'Ronda de mort a Sinera'. Des d´aleshores, ha treballat en el món editorial. Va participar activament en la lluita antifranquista dins el moviment estudiantil, el sindicalisme radical, i l´esquerra independentista. La seva obra magna és la trilogia 'L'atzar i les ombres', que comprèn les novel·les 'L'àngel de la segona mort', 'El trànsit de les fades' i 'El metall impur'.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Francesc, Barcelona, 24/10/2009 - 13:14

En Julià de Jòdar és un dels més grans escriptors vivents en llengua catalana. Un escriptor sensacional que parla de la immigració del sud d'Espanya cap a Catalunya, bàsicament la dels anys 50, en ple franquisme, doncs

#7 Manelic, Terra Baixa (ets un obsessiu, antisocial i marginat), 24/10/2009 - 04:07

Deconeixer Julia de Jodar no es estrany en aquest mon on vivim on es premia un altre tipus de gent. Ara be, presumir de la propia ignorancia es com per fer-s'ho mirar. Deu ser un robot o funcionario subvencionado. A l'empresa seria no deixen perdre temp

#6 Kropotkin, Vic, 23/10/2009 - 18:01

Visca els PAÏSOS CATALANS LLIURES! CANYA CONTRA ESPANYA!

#5 Kropotkin, Vic, 23/10/2009 - 17:31

Francesc (Badalona): Mientras individuos como tu me critiquen, eso es buena señal. Seguiré.... Jua, jua, jua,....

#4 catalanet, Lleida (Països catalans), 23/10/2009 - 14:52

Friki de Vic, crec que aquest home, es guanya molt millor la vida que tu. Deus estar a l'atur o un simple funcionari, tot el dia a l'enotícies dient les mateixes "xorrades", sense arguments. No veus que tothom riu de tu?