Publicitat
Conca de Barberà · 27 d'Octubre de 2011. 11:55h.

L'Espluga de Francolí s'adhereix a la xarxa Municipis per la independència

El ple municipal ha aprovat la moció de Solidaritat per unanimitat

El Ple Municipal de l’Espluga de Francolí  ha aprovat  per unanimitat adherir  l’ajuntament a la xarxa de Municipis per la independència d’acord amb la moció presentada pel grup municipal de Solidaritat Catalana per la Independència.

L’esmentada associació d’ajuntaments treballa per aconseguir una consulta oficial en la que el poble català pugui exercir el seu dret a decidir en base als drets reconeguts per les Nacions Unides per a qualsevol nació del món i exigint el compliment del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics ratificat per l’estat espanyol el 27 de juliol de 1977.

El article primer proclama que “tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació. En virtut d’aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel seu desenvolupament econòmic, social i cultural”.

El Ple Municipal de l’Espluga de Francolí ha acordat facultar a l’alcalde per signar els documents necessaris per l’adhesió i per a endegar totes les gestions que siguin necessàries al respecte.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat