Publicitat
Barcelonès · 10 de Gener de 2014. 08:19h.

L'esquerra es cola al metro

TMB té un deute de més 500 milions

Centenars de persones han participat en una protesta a diverses estacions de Metro i de Renfe, organitzada pel sindicat de la COS, la CUP i el moviment 15M com a rebuig a l’augment de preus al transport públic. 

L’acció, que s’ha fet per segona vegada en una setmana, ha consistit en una ‘colada’ massiva a les estacions de la Sagrera, Sant Andreu, Llucmajor, La Pau, Clot, Horta, Sants, Pompeu Fabra, Arc de Triomf, Torre Baró i Fontana de Barcelona, i a les estacions de Renfe a Castelldefels, Sant Joan Despí i Martorell. 

Tot seguit s'han manifestat centenars de persones a plaça de Sant Jaume, entre ells els secretaris generals de la UGT i CCOO, el diputat David Companyon i Dolors Camats, i el regidor ecosocialista Ricard Gomà.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va justificar l'augment de preus perquè s'ha de liquidar el deute de 500 milions d'euros que té TMB i va criticar que aquest deute és culpa de la reducció d'aportacions de l'Estat per als transports metropolitans.

La portaveu dels Joves de la UGT es cola al metro

Manifestació a plaça Sant Jaume

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Jordi del Poble-sec, bcn, 11/01/2014 - 00:23

I posats a calcular déficits per serveis a ciutadans, també podriem calcular el que genera mantenir l'exèrcit. O el que s'ha generat construint l'AVE. O el que es genera amb la recollida d'escombraries municipals.
Sempre la mateixa manipulació neoliberal intentant culpabilitzar al que menys tenen.

#11.1 Carolina, Aiguafreda, 11/01/2014 - 17:20

El que és realment car i inasumible econòmicament no és ni l'exèrcit ni l'AVE ni les escombraries, sinó mantenir unes comunitats autònomes que no serveixen més que per a donar mals de cap. Recentralització ja!!!

#10 Jordi del Poble-sec, bcn, 11/01/2014 - 00:08

L'esquerra es cola al metro mentre la dreta circula amb els seus cotxes per carrers i carreteres que es construeixen i mantenen amb càrrec als pressupostos. Fem-ho a l'inrevés i veurem el dèficit generat per tota la xarxa viària. Calculem també el cost de les malalties generades per la contaminació.

#9 Torrecollons, Reus, 10/01/2014 - 23:34

L'Esquerra? Quina Esquerra? La CUP són d'esquerres?
D'Esquerra només en hi ha una, Esquerra Republicana de Catalunya i no crec que aquesta és "coli" al Metro,

//*//

#8 despertaferro, L´H , 10/01/2014 - 22:59

LA CULPA ES DE MADRIT DE MADRIT DE MADRIT REPETID LA CULPA ES DE MADRIT MADRIT SIEMPRE DE MADRIT JAJAJA .....CAMBIAR EL CUENTO QUE YA CANSA ......

#7 Pep, Alt Empordà, 10/01/2014 - 14:38

Una mica tendenciós el titular, no?
Jo diria que la gent que encara te força ,denuncia no pagant l.entrada abusiva al metro la nefasta politica del transport public que imposa el conseller
de torn. Per cert els ciutadans treballadors asalariats amb sous milerustes que varen votar PP son dreta?

#7.1 Centre reformista liberal, BCN, 10/01/2014 - 15:14

Totalment d'acord: no em considero d'esquerres pero el cert es que aquest titular es molt poc serios, no gens allunyat dels que ens tenen acostumats a Libertad Digital.