Publicitat
Barcelonès · 27 de Febrer de 2014. 13:02h.

"L'Estat del Benestar no és de dretes ni d'esquerres"

Albiol: "Els que em diuen racista que vagin a viure una temporadeta a determinats carrers de Badalona"

"L'Estat del Benestar no és de dretes ni d'esquerres"

Albiol, durant l'entrevista

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que l'Estat de Benestar "no és de dretes ni d'esquerres". A més, ha recomanat als que li diuen racista "que vagin a viure una temporadeta a determinats carrers de Badalona".

Albiol, en una entrevista de Bernat Capell per a e-notícies, ha comentat "no crec" que l'Estat de Benestar "sigui una cosa de dretes o d'esquerres sinó de marcar-se prioritats. Penso que ningú, en base a la seva ideologia, no renunciaria a l'Estat del Benestar o ajudar els qui més ho necessiten".

"El dia a dia està demostrant que la gent del Partit Popular podem governar, com a mínim, amb la mateixa sensibilitat d'alguns que s'omplen la boca de solidaritat", ha explicat l'alcalde de Badalona, el qual ha recomanat els que el titllen de 'racista' que "vagin a viure una temporadeta a determinats carrers de Badalona. Jo no he perseguit mai ningú en funció de la seva nacionalitat ni raça".

"En alguns barris i carrers de Badalona uns individus molt concrets creaven una problemàtica que vaig posar sobre la taula i vaig afrontar. Hi ha qui ho veu com un acte de xenofòbia, jo com un problema a solucionar, més enllà de parlar de romanesos, espanyols o de xinesos", ha manifestat.

Albiol, d'altra banda, ha afirmat que "no detecto" problemes amb la immersió lingüística a Badalona. En aquest sentit, però, ha dit que "el model que a mi m'agrada és la igualtat per al català, per al castellà i per a l'anglès. A Andalusia defensaria un 50 per cent entre el castellà i l'anglès. Però repeteixo, a Badalona aquest problema no el veig".

També ha parlat del model polític actual i ha comentat que l'extrema dreta ja no existeix". "A Espanya no hi ha extrema dreta gràcies a Manuel Fraga, que als anys vuitanta la va introduir a Aliança Popular. I algú l'hi haurà d'agrair algun dia! Incorporar a un procés democràtic i no deixar sols i pel seu compte l'extrema dreta va ser un acte molt generós, a part de molt intel·ligent, propi d'un home com Fraga", ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 pep, Badalona, 28/02/2014 - 13:28

Garcia Albiol te molta cara però els barris de Badalona cada cop estan pitjor, el que passa es que ara no te els mitjans de comunicació fent-li la rosca. Llàstima que alguns com jo el varem votar i no ho farem fer per PxC.

#4 ALVARO NiPPNiPSOE, Bcn Española, 27/02/2014 - 21:14

Ciu no es ni de Derechas ni de Izquierdas, es Marxista, como su líder Artur Marx.

Necesitamos a Roky, a Cleant Easwood, a Terminator, al Sargento Hartman, a Rambo, al Ejército Español y a todo hombre o mujer de buena voluntad que desfile y entre por la Diagonal cuanto antes.

#¿DesfilamosJuntos?

#2 Xipolleig, Barcelona, 27/02/2014 - 13:27

Ell on viu ?.
L'Estat del Malestar tampoc és de dretes o d'esquerres, es pot produïr amb un govern de "centredreta" com el seu, o amb un altre de centreesquerra

#1 El mico de l'anís, Badalona, 27/02/2014 - 13:20

Només et falta posar a ratlla la minoria ètnica menys civilitzada: Els gitanos de Sant Roc. Però, com que et diuen que et voten (l'hi diuen a tot polític que apareix pel barri. Ells són així), tenen carta blanca per fer soroll, embrutar, atemorir els veïns, vendre al carrer davant els urbans, etc.