Publicitat
Vallès Oriental · 5 de Setembre de 2012. 13:56h.

L'Estelada onejarà a Sant Pere de Vilamajor

Homenatge als voluntaris que van treballar per les consultes del 2009

L'ajuntament de Sant Pere de Vilamajor hissarà una estelada el proper dimarts dia 10 de setembre al vespre als Camps de la Riera, al centre del poble i amb la majestuosa Torre Roja de fons. Hi haurà una placa commemorativa amb una inscripció que vol recordar la feina feta pels voluntaris de Sant Pere de Vilamajor Decideix (SPV-Decideix) que van treballar durant l'onada de consultes populars del 2009.

L'acte d'hissada de l'estelada serà el proper dimarts dia 10 de Setembre a les 9 del vespre. Després dels parlaments de l'alcalde i d'un representant de SPV-Decideix i del Cant dels Segadors, s'iniciarà una marxa de torxes fins a Sant Antoni de Vilamajor i per primera vegada permetrà portar la llum de la independència durant el quilòmetre i mig que uneix els dos pobles. Aquesta marxa l'han organitzat conjuntament representants de l'Assemblea Nacional Catalana d'ambdós municipis. Més de cent-cinquanta persones ja han adquirit les torxes per la nit del 10 de Setembre. L'acte finalitzarà a Sant Antoni, al Parc de Can Sauleda, on es llegirà el Manifest de la Marxa cap a la Independència.

Entre Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor s'han hagut de doblar els autocars previstos per anar a la manifestació de Barcelona del dia 11 i d'aquesta manera, dels tres inicialment previstos, s'ha passat a sis. Els partits locals de Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra-Reagrupament i Solidaritat Catalana i l'associació SPV-Decideix, han contribuït al finançament dels autocars per aconseguir que el màxim nombre de vilamajorencs i vilamajorins puguin anar a la manifestació a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat