Publicitat
Selva · 27 de Gener de 2013. 14:34h.

L'exalcalde de Lloret dóna la cara

Xavier Crespo nega "haver rebut diners" de la presumpta trama mafiosa

L'exalcalde de Lloret dóna la cara

Crespo, en una imatge d'arxiu al Parlament

L'exalcalde de Lloret i diputat al Parlament per CiU, Xavier Crespo, ha negat qualsevol vinculació amb la màfia russa, després que aquest diumenge s'hagi fet públic que la Fiscalia el relaciona amb una presumpta trama mafiosa a la localitat de la Selva.

Crespo, en declaracions a RAC-1, ha assegurat que "mai no he rebut diners" d'Andrei Petrov, el presumpte cap de la xarxa russa de blanqueig de diners. "Això és una infàmia: mai no he rebut ni un sobre, ni un euro, ni d’ell ni de ningú”,  ha afegit.

“Aquestes acusacions ja han estat investigades pel jutjat de Blanes i pel TSJC i van decidir no imputar-me en cap d’aquestes causes. No entenc per què ara l’Audiència Nacional ho treu”, ha considerat també.

El diputat ha insistit que “nego totes aquestes acusacions que he vist avui en el diari” i ha dit que “ni m’he plantejat deixar la meva acta de diputat si fos imputat. En la meva consciència no puc ser imputat, perquè això no és veritat”.

De la seva relació amb l'empresari rus ha manifestat que “de Petrov sabia que era una empresa que ja portava anys aquí. La meva relació amb ell ha estat la de fer complir la legalitat. Els considerava una empresa molt potent (Gazprom) i me’ls vaig creure. I per això, tot això m’ha sorprès moltíssim”.

“Tant la meva actuació com la de l’Ajuntament en relació amb aquests temes urbanístics ha estat impecable. No s’ha fet res que no permetés l’ordenança urbanística. Estic ben tranquil”, ha comentat.

Crespo ha lamentat que “hi ha algú que va en contra meva des de fa uns quants anys. Sobre algú que havia difamat i havia deixat entreveure algunes coses del que ara surt, ja he presentat fins a set querelles. Dimarts que ve ja s’haurà de presentar al jutjat com a imputat”.

Tot i això ha admès que “a Petrov se li va fer un descompte en l’impost de construcció perquè el govern municipal va considerar que l’obra acollida a la reducció impositiva era d’interès públic, seguint l’ordenança fiscal del municipi”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ron Ten Brink, Lloret de Mar, 05/02/2013 - 18:04

No solo el blancear de dinero es un crime , Tambien mira que pasa con los provisiones del Casino en Lloret yel dinero perdido en construir un teatro por ' 4 gatos . y el resto de urbanismo hase anos Fenals etc y mira qien construir los apartementos y mucho mas cosas pasa con este criminales ?

#5 Esther, LLeida, 27/01/2013 - 18:30

El fiscal anticorrupción de aqui le pidio al TSJC iniciar lo que al final a hecho la Audiencia Nacional..........aqui lo archivaron.HAY CORRUPCION POLITICA EN EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUÑA!!!!!

#4 manel, salou, 27/01/2013 - 17:59

Deunidó amb Convergència i Unió.

#3 nedland69º, Roses, 27/01/2013 - 16:25

Altre conspiració contra catalunya si es que pobres aquests de Ciu que no poden guanyar-se la vida tranquils

#2 perico oalotes, barcelona, 27/01/2013 - 16:14

Os suena "pagos sin justificar de más de 350.000 euros, realizados por una filial de la corporación, Centros Médicos Selva y Maresme (CMSC), en parte pagados a Crespo, su mujer y dos empresas, una de las cuales era propiedad del matrimonio."Y cobrando dos sueldos públicos,..... todo mentira

#2.1 Canetenc, barcelona, 27/01/2013 - 20:24

Por estos caos graves de corrupción fué condenada una humilde publicación que lo denunció.