Publicitat
Barcelonès · 18 de Desembre de 2012. 15:47h.

L'Hospitalet avança al Consell Comarcal els diners de les beques menjador

El consistori denuncia que la Generalitat "no ha fet efectiu l'ingrés acordat"

L'Hospitalet avança al Consell Comarcal els diners de les beques menjador

Un menjador escolar, en una foto d'arxiu

L'Ajuntament de l'Hospitalet ha aprovat avançar els 218.000 euros corresponents al 50% dels ajuts individuals de les beques menjador del primer trimestre del curs 2012-13.

El consistori ha denunciat que "la Generalitat no ha fet efectiu l’ingrés acordat per a aquests ajuts. En el cas que aquesta situació es repeteixi al segon i tercer trimestre, l’Ajuntament també avançarà els pagaments amb un import màxim acumulat per al curs 2012-2013 d’1.060.000 euros".

Aquesta quantitat l'havia d'assumir el Consell Comarcal, però, segons ha remarcat el consistori liderat per la socialista Núria Marín, el passat mes de setembre es va signar un conveni marc pel qual l'"Ajuntament es comprometia a posar a disposició de l'entitat comarcal, en el cas que aquesta acredités la impossibilitat d’afrontar-ne els pagaments, les quantitats necessàries per tal que es fessin efectius cadascun dels pagaments parcials aprovats segons el calendari fixat".

"El Consell Comarcal del Barcelonès és qui atorga, per delegació de la Generalitat, els ajuts de menjador per necessitats socioeconòmiques als alumnes de l’escola pública dels municipis del Barcelonès", ha afegit l'ens municipal.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat