Publicitat
Baix Llobregat · 3 de Setembre de 2010. 15:21h.

L'Hospitalet prepara carrers segurs per anar a l'escola

Inclou la reforma de 17 carrers entre Pubilla Cases i La Florida

L'Hospitalet prepara carrers segurs per anar a l'escola

Núria Marín, durant la visita a les obres

L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat els treballs que es duen a terme als barris de Pubilla Cases i la Florida per a la implantació del Camí Escolar Segur. Les actuacions consisteixen en "l’adequació de carrers definits pels centres com a itineraris principals al Pla director de mobilitat sostenible".

Núria Marín ha destacat "el procés participatiu" que ha permès definir els itineraris segurs per als escolars. “Aquest projecte ha comptat amb la participació dels 19 centres educatius de Pubilla Cases i la Florida, entre escoles de primària, instituts, escoles bressol i esplais. Els infants i joves han treballat en la detecció dels possibles problemes d’accessibilitat i seguretat al voltant de les escoles: voreres estretes, accessibilitat, necessitat de més semàfors a les cruïlles... i en l’elaboració de propostes”.
 
El Camí Escolar Segur inclou l’adequació i reforma de 17 carrers: 7 dels quals passen a ser de prioritat invertida (de Covadonga, d’Andorra, del Jardí, de Martí i Blasi, de les Muses, de Finestrelles i dels Naranjos) i 10 dels quals s’han remodelat, amb ampliacions de voreres i altres actuacions puntuals (avinguda del Nord i carrers dels Garrofers, del Molí, de Gravina, de Granada, de Llevant, de Pedraforca, de les Bòbiles, de l’El·lipse i de Vinaròs).
 
El projecte també ha permès instal·lar semàfors amb tecnologia LED en 14 noves cruïlles i ampliar les àrees d’entrada i sortida de les escoles, sempre que  la secció del carrer ho ha fet possible. Algunes d’aquestes actuacions es troben en execució i es preveuen que estiguin acabades el pròxim dimarts, 7 de setembre, dia d’inici del curs escolar. Tot l’entorn del Camí Escolar Segur serà senyalitzat amb un logotip específic.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hugo Pérez Lozano, Sant Boi, 10/03/2019 - 19:43

m'agradaria que possesin carrers segurs per anar a les escoles

#2 Acollidora, L'Hospitalet, 04/09/2010 - 11:19

Si però estant crean un problema d'aparcament molt greu tant a Pubilla
Cases com a Florida estan treient molt aparcaments.
Cada vegada costa més trobar aparcament per aquestes zones

#1 Marc3, Barcelona, 04/09/2010 - 09:54

Aquests socialistes, en plena crisi, no fan res més que "reformar voreres" i treure places d'aparcament al carrer. És una vergonya. Però els aborregats els continuaran votant.