Publicitat
Barcelonès · 6 de Març de 2014. 14:41h.

L'Hospitalet vol ser el Silicon Valley català

L'Ajuntament vol atreure inversions en turisme de negocis, cultura, sanitat i tecnologia

L'Hospitalet vol ser el Silicon Valley català

Marín, durant l'acte d'aquest dijous

L’Ajuntament de l’Hospitalet vol atreure inversions en turisme de negocis, cultura, sanitat i tecnologia. L’alcaldessa, Núria Marín, ha dit aquest dijous que compten “amb la col·laboració i l’impuls dels agents econòmics i socials de la ciutat per abordar la seva tercera gran transformació”.  

Marín ha destacat que "amb l’impuls de noves activitats econòmiques, amb l’aposta per esdeveniments com el Mobile World Congress, amb la capacitat per atraure noves inversions a la ciutat i generar sinergies entre diferents administracions i agents aconseguim que l’Hospitalet afronti el futur amb més garanties i més oportunitats per als seus habitants”. També ha comentat que al full de ruta de la ciutat hi ha “el turisme de negocis, la cultura, la sanitat i la tecnologia”.
 
L’alcaldessa ha destacat el potencial del clúster biomèdic integrat pels hospitals de Bellvitge i Duran i Reynals, els instituts d’investigació com l’ICO i l’IDIBELL, i el Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona i ha dit que “actualment, només l’Hospitalet mou ja prop de 2 milions d’euros diaris de pressupost en aquest àmbit”.

Com a un dels projectes que contribuirà a la creació de sinergies per impulsar l’economia local ha destacat l’Agència de Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet,  “que volem que tingui visió de ciutat i de país. Per això, treballem amb la Cambra de Comerç per impulsar aquest nou òrgan de promoció econòmica d’abast municipal, amb serveis concrets per a les empreses que s’instal·lin a la ciutat, però amb una clara visió en el context metropolità”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 PutillaCasesRed, L´H, 08/03/2014 - 12:38

Hay que meter unos cuantos concejales de la CUP en L´H para limpiar alfombras de 34 años de Sociali$tos corruptos como pujana,corbacho,marin...

#3 Pere Prats, Sants, 06/03/2014 - 19:38

Caldrà veure com de capaços son els de C's per gestionar-ho tenint en compte que es preveu que siguin els substituts del PSC/PSOE a l'Hospitalet.

#2 kimet, L'hospitalet de Llobregat, 06/03/2014 - 19:19

Amb la pressió fiscal del psoe a L'H si algú inverteix es que es ruc de mena.

#1 iñigo, bi, 06/03/2014 - 17:52

Me parece una magnífica noticia. Para buscar reconocimiento global hay que tener mentalidad global. Hay que abrirse al mundo. l´Hospitalet lo hará muy bien.