Publicitat
Segrià · 4 de Maig de 2011. 13:22h.

L'imam de Lleida és "un problema" per als musulmans

El delegat a Catalunya critica la seva manera de fer arribar l’islam als musulmans

L'imam de Lleida és "un problema" per als musulmans

El delegat a Catalunya de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya, Mohamed El Ghaidouni

El delegat a Catalunya de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya, Mohamed El Ghaidouni, critica l’imam de la mesquita del carrer Nord de Lleida, Abdelwuahab Houzi, per la seva manera de fer arribar l’islam als musulmans.

En declaracions a Catalunya Ràdio, després que Pilar Rahola afirma en el seu llibre 'La república islàmica d’Espanya' que l’imam de Lleida és el més radical de tot l’Estat i que ha creat una policia religiosa amb normes estrictes, reconeix que l’actitud d’aquest imam provoca una situació complicada a la capital del Segrià.

“Jo no puc demostrar si realment s’ha creat una policia religiosa a Lleida, però sí que sabem que a Lleida hi ha un problema. Hi ha un problema de com practicar l’islam, de com entendre’l i de com fer-lo arribar a la població musulmana allà”, ha afirmat.

Segons El Ghaidouni, cal que esreplantegi aquesta situació: “valorem que el paper que està jugant l’imam de Lleida és un paper que s’ha de tornar a valorar novament i situar-se". El delegat a Catalunya de les associacions islàmiques també ha criticat que no s’hagi tingut en compte la comunitat musulmana en el debat sobre l’ús del burca als espais públics.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/05/2011 - 18:52

Arabia Saudita y Marruecos.
Desde hace tiempo existe una lucha por dominar al //clero// musulmán en España entre los reinos Saudita y Marruecos.
En Cataluña resulta lamentable ver los esfuerzos y las costosas comedias que están representando CiU y el PSC por conquistar a dirigentes islamistas

#5 Ciudadanista, Barcelona, 04/05/2011 - 17:20

Seguro que para muchos fieles el imán de Lleida es un santo musulmán. El problema radica en el predominio de la Fe Religiosa sobre el Pensamiento Racional propio del ilustrado siglo XXI. La Umma de Al-Andalus debe comprender que la Edad Media ya pasó. Y no volverá.

#4 joan, manresa, 04/05/2011 - 16:56

El Casal,16,45 h.--Estem ben arreglats,quina colla de radicals...tenim d'espolsar-nos com sigui de tota aquesta colla d'infla caps . Las sebas ideas básicas las sabem .--Mort al infidel,guerra a occident,guerra santa i reconquesta...---Aquest son els seus símbols,siguin del iman o de qui sigui.

#3 JO VOTARÉ PxC, L'H, 04/05/2011 - 14:44

Jo el 22-M votaré a Plataforma perque faci fora tots els imans radicals.

#3.1 Jo també, Solsona, 04/05/2011 - 15:43

Jo també els votaria si pogués. pero aquí no tenim llista de PxC

#2 Josep, Lleida, 04/05/2011 - 14:21

Tenen un problema amb aquest, perque no amaga ni calla el que la majoria de moros pensen.
Expulsar o eliminar a tots els no musulmans.
I nosaltres, grans democrates, deixem que aquesta banda de dictadors i terroristes facin el que vulguin per por a que ens titllin de xenofobs.
Som uns covards.

#2.1 jesus, roquetes, 04/05/2011 - 15:57

si en tens de raó ! es així mateix, si ho dius ets racista .... però si no ho diem al final ens faran fora de casa !! o ens haurem d'adaptar nosaltres a la força a les seves costums i tradicions !! es mes que clar que ells NO han vingut a adaptarse a nosaltres ..