Segrià · 1 de Setembre de 2008. 18:48h.

Lleida es promociona a l'AVE

Un spot de 20 segons sobre la ciutat es projectarà a tots els trens

Lleida es promociona a l'AVE

Imatge de la presentació

“Estàs muy cerca”. Aquest és el leit motiv de l’espot de Lleida que s’emetrà en tots els trens AVE del circuit Aragó-Catalunya durant la primera quinzena de setembre amb motiu de la celebració del dia de Lleida a l’Expo i l’inici de la campanya de la tardor. A més de la projecció de l’anunci televisiu s’instal·larà un estand de Turisme de Lleida a l’Estació Zaragoza-Delicias.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinenta d'alcalde i presidenta de Turisme de Lleida Montse Mínguez ha presentat l'espot que s'emet a partir d'aquest dilluns coincidint amb la celebració del dia de Lleida a l'Expo el proper 12 de setembre. L'espot presenta com "Lleida està aprop per celebrar qualsevol event o cita professional o per fer turisme", ha destacat l'alcalde. Ros ha explicat que Lleida presentarà a l'Expo els projectes nous de ciutat i els realitzats "presentarem una Lleida global des del punt de vista cultural, turístic, patrimonial i industrial, que aposta pel turisme de negocis i compta amb un important nivell d'inversions", ha explicat el paer en cap. Els actes que es realitzaran el 12 de setembre s'han realitzat en col·laboració amb la Diputació de Lleida.

Aprofitar el fluxe de visitants a l'Expo és un dels objectius de la campanya que posa en marxa Turisme de Lleida, segons ha explicat la tinent d'alcalde Montse Mínguez "a l'estand que tindrem instal·lat a l'Estació Zaragoza-Delicias informarem, a més de l'acte del dia 12, dels packs que oferirem aquesta tardor".

L’espot té 20 segons de durada i es projectarà a tots els trens AVE del circuit Aragó – Catalunya, és a dir en 56 trens diaris amb origen i/o destinació a: Madrid, Saragossa, Osca, Tarragona i Barcelona. L’espot té com a fil conductor el concepte “Estás muy cerca”, fent èmfasi en la proximitat de Lleida respecte a totes les destinacions per on passa el tren.

A l’espot es poden veure imatges d’elements patrimonials com la Seu Vella, la plaça de la Paeria, o el Castell de Gardeny, el Museu de Lleida, equipaments com la Llotja, festes i gastronomia així com una referència a l’obra de Leandre Cristòfol i al Parc de la Mitjana. Tot, lligat amb el fil conductor d’imatges del tren d’alta velocitat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat