Publicitat
Segrià · 10 de Juny de 2010. 09:01h.

Lleida surt en defensa del seu bisbe

"Pels atacs que rep des d’Aragó pel litigi de les peces d’art"

Lleida surt en defensa del seu bisbe

Imatge de l'acte

El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Gabriel Pena ha participat aquest vespre en una reunió convocada per la Plataforma Cívica per la Unitat del Museu de Lleida que s’ha fet a l’Associació Res Non Verba de la capital del Segrià i en la qual s’ha fet públic un manifest en defensa del bisbe Piris "pels atacs que rep des d’Aragó pel litigi de les peces d’art".

Gabriel Pena ha dit que es tracta d’una persona que "ha demostrat  una coherència i una racionalitat lloable per la seva fermesa desprès analitzar al detall el litigi de les peces d’art". Pena ha dit que "el bisbe Piris té el suport de la Diputació de Lleida i de la societat lleidatana".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Papitu, Papussia, 10/06/2010 - 23:51

David de Cornellà. No s'han equivocat, ens em equivocat nosaltres en no buscar aliats i ser tan i tan inoccents, sempre amb la veritat per devant. ENS FALTA MOLTA MA ESQUERRA, i ens seguiran donant pel sac a tot arreu si no canviem.

#8 Gabriel quina Pena, Lleida, 10/06/2010 - 20:29

Els noiets d'ERC, amb la seva actitud incendiària, són els qui han enverinat aquest conflicte entre germans. ERC, per un costat voldria eliminar totes les ajudes a l'esglèsia, i per l'altra es dedica a fer el pallasso amb accions purament electorals.

#7 Vergonya, cavallers vergonya!!!, Lleida, 10/06/2010 - 20:23

Les parroquies de la Franja s'han de retornar al Bisbat de Lleida. Mai més una creueta a la Declaració d'IRPF fins que aixó no pasi. La culpa de tot l 'Opus, el Vaticà, un beat fet a base de din ers i el pocasolta del Duran que calla

#6 Joan, Girona, 10/06/2010 - 16:45

El que m estranya mes de tot aquest afer es que el gran Duran Lerida mai ha dit res sobre aquest afer. Es estrany que sent de la Franja calli Potser es de l Opus i no pot dir res?

#5 David, Cornellà, 10/06/2010 - 11:46

Els aragonesos s'han tornat a equivocar al triar els castellans i l'Opus com a companys de viatge. Igual que els va passar a les Corts de Casp. 500 anys de miseria no els han fet obrir els ulls.