Publicitat
Gironès · 30 de Març de 2010. 10:35h.

Lluís Llach, pel "sí" a la independència

El cantant donarà suport al referèndum d'autodeterminació que se celebrarà a Girona

Lluís Llach, pel "sí" a la independència

Lluís Llach

El cantant Lluís Llach s'ha compromès a participar el proper 16 d'abril en un acte que la CUP organitzarà a Girona a favor del vot pel 'sí' en el referèndum sobre la independència que es farà el 25 d'abril a la capital gironina, entre altres municipis de la demarcació. Segons informa El Punt, el popular cantant se significarà així públicament sobre les consultes.

Des de la CUP consideren "molt important" que un "referent no només musical, sinó també ètic i polític" com és Lluís Llach hagi acceptat participar en la xerrada i el debat que organitza la formació independentista a favor del "sí" a la independència de Catalunya.

L'acte es farà a la Casa de Cultura el dia 16 d'abril. Hi participaran també representants d'altres territoris dels Països Catalans, com ara Feliu Ventura (País Valencià), Rosa Calafat (Illes Balears), Berta Ménem (Franja de Ponent) i Marta Serra (Catalunya del Nord).

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 cesc, bcn, 02/04/2010 - 11:20

berilio! a part que escrius fatal, em sembla que això del himne de solidarnosc , no ho tens ben entès.

#16 Mr. X, bcn, 01/04/2010 - 16:11

Alberto (Madrid): bonica literatura per no dir res. Per tu ser "provinciano" és ser nacionalista, i només ets un més dels que aneu pel món donant lliçons de concòrdia universal, "tots som un" i aquestes collonades de no-no-no-nacionalista ESSSPANYOL

#15 PApitu, papussia, 01/04/2010 - 00:44

Alberto, això te remei: fem de la nostra ciutat la capital de l'Estat i deixarem de ser provincianus.

#14 Lluïsot, BCN, 31/03/2010 - 14:52

En Llach és un dels compositors i poetes amb més qualitat artística dels darrers anys. Però entenc que hi hagi gent que no li agradi.
El que no puc entendre (perquè simplement és impossible entendre) és el concepte Provinciano segons l Alberto

#13 berilio, barcelona, 31/03/2010 - 11:38

Este tipo es un farsante. Aún la gente anda cantando el himno de Solidarnos como como si fuera una composición de este ladrón que se retira una o dos veces al año en nombre de Catalunya.