Barcelonès · 14 de Maig de 2010. 17:10h.

L'opció C arrasa a les enquestes

Gairebé el 80% descarta transformar la Diagonal en una rambla o un bulevard

L'opció C arrasa a les enquestes

Els ciutadans no volen la reforma de la Diagonal

L'opció C, la d'aquells que no estan d'acord amb cap de les dues fórmules per a la reforma de l'avinguda Diagonal que defensa el govern de l'Ajuntament de Barcelona, arrasa en les enquestes.

Segons informa La Vanguardia, una enquesta realitzada per estudiants de Periodisme de l'Universitat Ramon Llull, efectuada entre participants de la consulta ciutadana a la sortida d'una trentena dels punts de votació presencial habilitats per l'Ajuntament, set de cada deu persones s'inclinarien per la tercera de les opcions en el referèndum que finalitzarà diumenge vinent.

'El Periódico' també va realitzar una altra enquesta en deu punts de votació de la ciutat. Amb 10 participants per escenari, el resultat va ser rotund: 79 de les 100 persones van escollir l'opció C, que significa descartar tant la rambla com el bulevard.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 18:09

Si la brillante idea de tirar 3 millones en la encuesta no ha sido de Heeru (es capaz), sino de uno de los numerosos y bien pagados asesores que medran en la Casa Gran, le aconsejo que vaya mirando en las páginas de empleo .
Hereu ha cavado su tumba.

#1 Pep, Vic, 14/05/2010 - 17:55

Imagineu-vos que les consultes sobiranistes aguessin disposat de 2 milions d'euros, seus dels partits, locals dels ajuntaments, espots i notícies a les tv i suport dels partits polítics.