Publicitat
Barcelonès · 14 de Juliol de 2008. 21:54h.

L'oposició municipal es creu l'Ajuntament en el cas Vilaró

Accepten la versió oficial, però denuncien manca de transparència i pensen en demanar dimissions

L'oposició municipal es creu l'Ajuntament en el cas Vilaró

Fernández Díaz, Trias i Portabella amb l'alcalde, Jordi Hereu

Els grups polítics de l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona han acceptat la versió de Xavier Vilaró sobre les lesions que, segons ell, va patir durant la celebració de l'Eurocopa però han denunciat manca de transparència i han insistit en que volen més informació per part del consistori. Tanmateix, no descarten demanar la dimissió de la consellera Assumpta Escarp.

Precisament, Escarp s'ha reunit aquest dilluns, durant més d'una hora, amb els portaveus dels diversos grups municipals per a explicar els detalls de la declaració que Vilaró va fer aquest diumenge davant els Mossos. Després d'aquest encontre, Joaquim Forn, portaveu de CiU, ha afirmat que el seu partit no posa en dubte la versió del cap de la Guàrdia Urbana perquè "no tenim cap més prova i ens ho hem de creure. La nostra obligació és creure la versió oficial". En la mateixa línia s'ha expressat María Angels Esteller, portaveu del PP.

D'altra banda, Ricard Martínez, portaveu d'ERC, ha demanat que s'accepti la moció que ha presentat el seu partit perquè l'Ajuntament "condemni els altercats i investigui la presència de símbols fascistes a la celebració".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon, Barcelona, 15/07/2008 - 09:19

Quan governa el PSOE, l'lobligació no ja de l'oposició sinó d'absolutament tothom és com a mínim arrufar el nas davant qualsevol versió oficial. Perquè per exemple ara resulta que hi havia crisi econòmica, tu!

#5 Ariel, Barcelona, 15/07/2008 - 01:34

Escandalós que un portaveu de l'oposició afirmi que "la nostra obligació es creure la versió oficial". No senyors!, l'obligacio de l'oposició és investigar i aconseguir la veritat. Per cert, s'escriu PROVA i FEIXISTES.

#4 Arruabarrena, Barcelona, 15/07/2008 - 00:51

Alberto Fernandez: dimite de una vez. Con lo traidor que eres ¿quién crees que te va a creer a partir de ahora? A la Camacho la habeis comprado, pero a mí no, y a muchos como yo tampoco. ¿Crees que has ganado? Pues va a ser que no. Fernandez dimisión

#3 Ramon, Damasc, 14/07/2008 - 23:13

Aqui hi ha hagut canvi de cromos: tu et creus la versio oficial i jo et dono tal i tal.

#2 Ramon, Barcelona, 14/07/2008 - 23:08

Veus, Convergència, si hi hagués un mitjà de comunicació nacionalista però de Catalunya, un de sol, ara podria donar a conèixer les imatges de la celebració que el PSC, és a dir, Espanya, amaga pel rebuig que generarien.